Jedan dan u šopingu Georgine Rodriguez - Običan čovjek samo može da se uhvati za glavu
Georgina Rodriguez nikada ne isprobava odjeću koju ugleda u buticima i samo pokupi sve što joj se sviđa (Foto: Instagram)

Nevjerovatno

Jedan dan u šopingu Georgine Rodriguez - Običan čovjek samo može da se uhvati za glavu

M. Šljivak

Georgina Rodriguez stekla je svjetsku slavu zbog činjenice da je životna saputnica jednog od najboljih fudbalera svih vremena Cristiana Ronalda. Iako CR-a mnogi nepravedno smatraju bahatim bogatašem, izgleda da je to zapravo popularna Gio, koja se na svakom koraku razbacuje ogromnim količinama novca.

Georgina Rodriguez je stekla svjetsku slavu 2017. godine nakon što je ušla u vezu s Cristianom Ronaldom. Iznenada su sve oči javnosti bile uperene u nju i od obične prodavačice u butiku postala je jedna od najtraženijih ličnosti poznatih brendova.

Cristiano na godišnjem nivou trenutno zarađuje 200 miliona eura, plus dodatne desetine miliona od reklama, dok i Gio skupo naplaćuje reklame koje radi i njen račun je također napunjen s nekoliko miliona eura.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CqNXu3rgKv3/[/instagram]

Ona ne voli držati novac na računu. Gotovo je na dnevnom nivou u velikom šopingu i cifre koje troši su zaista nestvarne.

"U šopingu nema ograničenja. Može kupiti šta god joj je volja. Ili ne kupi ništa ili kupi sve, nema sredine", govori njena prijateljica Mamen Morales i nastavlja:

Oglasi

"Nikada ne isprobava odjeću. Ako joj se dopadne, to kupi. Kod kuće potom isproba odjeću i ocijeni da li joj dobro stoji ili ne. Kupuje samo ono u čemu se osjeća dobro", govori Mamen.

Čak i dok je na odmoru Georgina kada uđe u neku radnju iz nje izađe punih kesa.

"Tokom odmora zaljubila se u sivu trenerku od 7.000 eura. Nije je kupila, ali je konstantno mislila o njoj jer joj se najviše dopala. Nije kupila to, ali je potrošila 27.500 eura na drugu odjeću. Došla je samo kako bi kupila kostim za plažu, a otišla s pola radnje", govori novinar Ivan Garcia.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CpdDxJcIBMs/[/instagram]

Georgina sebi može priuštiti apsolutno sve što želi. Ako zafali novca tu je CR da pogura do iznosa koji joj je volja.

Oglasi

"Udaraju nam djecu u školi, druga djeca nisu vaspitana kao moja"

Partnerica Cristiana Ronalda, Georgina Rodriguez, proteklih dana je dala nekoliko zanimljivih izjava koje su uzburkale javnost. Mnogi su je zbog toga proglasili bahatom, a šta li će tek reći kada čuju ono što je govorila o djeci.

Georgina Rodriguez oduvijek govori kako je veoma povučena djevojka i da s Cristianom Ronaldom nije zbog novca. Međutim, njeni posljednji potezi ne govore baš tako, pa poprilično bahato govori o drugima.

Sada je govorila o djeci. Smatra da su njena djeca mnogo više vaspitana nego djeca drugih roditelja.

"Volim djecu i veoma sam organizovana s našom djecom. Međutim, druga djeca nisu baš vaspitana. Mi majke dobro poznajemo našu djecu i imamo strpljenja da ih vaspitavamo i posvećujemo im vrijeme", govori Georgina i otkriva da su njena djeca mete u školi.

"U školi ih udaraju, a oni se ne žele braniti. Jedno dijete mi je došlo kući plačući jer su ga istukli. Pitala sam istog trena: Zar se ne znaš braniti? Međutim, istina je da ih učim da ne uzvraćaju udarac i da budu fini u školi. Nikad ne bih željela da se moja djeca sukobe s drugima", govori Georgina.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CpvET1PIlnC/[/instagram]

Cristiano Ronaldo ima petero djece. S Georginom ima dvije kćerke Alanu Martinu (2017) i Esmeraldu (2022), a blizanci Mateo i Eva (2017) te Cristiano Junior (2010) na svijet su stigli uz pomoć surogat majki.

Georgina ih međutim sve smatra i svojom djecom i s njima provodi većinu svoga vremena.

Promo

Oglasi