Ronaldo i zaručnica Georgina u bolnici, njihova kćerka hitno je operisana

Ronaldo i zaručnica Georgina u bolnici, njihova kćerka hitno je operisana

Edmir Škorić

Prema raznim izvještajima i viralnoj fotografiji, Cristiano Ronaldo i njegova partnerica Georgina Rodriguez nalaze se u bolnici u Rijadu.

Tridesetosmogodišnji portugalski nogometaš uočen je sa Georginom u bolničkim prostorijama i u društvu jednog od doktora bolnice u Rijadu. Ispostavilo se da je slavni par tamo boravio zbog operacije svoje kćeri.

Navodno je kćerka Ronalda dovedena na operaciju slijepog crijeva, koja je uspješno prošla, ali roditelji su svakako htjeli biti uz svoju kćerku.

Mnogi su na društvenim mrežama komnetarisali fotografiju tako što su poželjeli što brži i uspješniji oporavak Ronaldovoj nasljednici.

Inače, slavni nogometaš ima petero djece. Četverogodišnju godišnju Alanu Martinu, 4-godišnje blizance Evu i Mattea te 12-godišnjeg Cristiana Juniora uz djevojčicu koja je rođena u aprilu prošle godine, koja je preživjela dok je njen brat blizanac preminuo pri porodu.

Oglasi

To je bila velika tragedija koja je pogodila Ronalda i njegovu zaručnicu.

‘S najdubljom tugom objavljujemo smrt naše bebe. To je najveća bol koju roditelj može osjetiti. Samo rođenje naše djevojčice daje nam snagu da proživimo ovaj trenutak s malo nade i sreće', pisalo je na početku zajedničke objave na Instagramu. Zamolili su za privatnost u tako teškim trenucima, a javili su se mnogi koji su im pružili podršku i izrazili sućut.

Nije poznato koja je od Ronaldovih kćeri završila na operacijskom stolu, ali je najvažnije na kraju da je sve prošlo u najboljem redu.

Portugalac koji nastupa u Saudijskoj Arabiji za Al Nassri obožava svoju djecu i čini sve da budu sretna.

"To što sam postao otac i što imam priliku odgajati svoju porodicu je moja najveća privilegija. Uživam u svakoj sekundi. Naučilo me stvari o ljubavi za koje nikad nisam znao da postoje. Omekšalo me i dalo mi novu perspektivu oko toga što je zaista važno u mom životu", rekao je jednom prilikom Ronaldo u intervjuu za časopis Hello.

Top Komentari

vyacheslavgxsam
Otvorena potraga za seksualnim partnerima u vašem gradu i po interesima, za sada sve anonimno i besplatno. Stvarno super stvar, koristite ------> shrinke.me/kisa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi