Ronaldova najveća ljubav je zbog samo jednog 'pogrešnog' slova zamalo uništila vlastitu karijeru

Irina je bila u centru skandala

Ronaldova najveća ljubav je zbog samo jednog 'pogrešnog' slova zamalo uništila vlastitu karijeru

Edmir Škorić

Početkom ove godine napunila je 37, ali mnogi će reći da Ruskinja Irina Shayk ne stari i da, kako vrijeme protiče, izgleda sve bolje i bolje.

Pet godina nije malo, a toliko su Irina i Cristiano Ronaldo bili u vezi. I dok su bili zajedno, mnogi su uvjeravali da je to najsavršeniji mogući park. Ipak, 2015. godine je došlo do "sporazumnog raskida ugovora".

"Možemo potvrditi da je Irina Shayk prekinula vezu s Cristianom Ronaldom nakon pet godina. Ona je bliska s njegovom porodicom unatoč prekidu veze. Bilo kakvi negativni komentari o njenom odnosu s Ronaldovom porodicom su u potpunosti netačni te nisu uzrok njihova prekida", objavljeno je tada u saopštenju Irininog PR tima.

Ronaldo je pet godina bio u vezi sa Irinom i mnogi smatraju da je to ipak bila i ostala njegova najveća ljubav...

Slavni se par upoznao na snimanju reklame za Armani 2010. te su tada započeli svoju romansu. Glasine o njihovom prekidu započele kada Ronaldo nije došao na premijeru njenog filma 'Hercules', a ni Novu godinu nisu dočekali zajedno. Također, Irina nije bila pratnja nogometašu na dodjeli Zlatne lopte, a ubrzo se otkrilo da su prekinuli.

Odnosi s Cristianom dali su ozbiljan poticaj njenoj karijeri. Za pet godina provedenih s Ronaldom, manekenka je dosegla potpuno drugu razinu prepoznatljivosti. Irina se čak mogla udati za nogometaša, ali nije. Ponajviše zato što su i manekenka i napadač bili prezauzeti poslom i nisu uvijek nalazili vremena jedno za drugo.

Oglasi

Međutim, neko vrijeme nakon prekida, Shayk je Ronalda nazvala infantilnim i neodgovornim čovjekom, ali nije htjela oktrivati stvarne razloge raskida veze.

Ipak, njen život se sretno odvijao i bez portugalske zvijezde. Nakon veze s njim brzo se prebacila na glumca Bradleyja Coopera, koji je ubrzo zaprosio i sada par odgaja kćer i razmišlja o drugom djetetu.

Sve to, unatoč činjenici da su prije par godina Cooper i Shayk prošli kroz ozbiljnu krizu. Postalo je poznato da je glumac prevario svoju suprugu s Lady Gagom. Međutim, Irina je smogla snage dati svom suprugu drugu priliku.

Sada Irina ima već 37 godina, ali nastavlja aktivno djelovati. Unatoč godinama, izgleda nevjerovatno, što potvrđuju fotografije koje često objavljuje na svojim profilima na društvenim mrežama.

Oglasi

Prošlog ljeta Irina Shayk upala je u skandal vezan uz njeno rusko porijeklo. U New Yorku je ljepotica otišla na kupanje s prijateljicama iz Rusije. Odatle je manekenka objavila nekoliko fotografija - uključujući salatu Olivier. “Ruski dan u srijedu”, pisalo je u opisu fotografije.

Neki od pretplatnika bili su bijesni zbog riječi "russianz" u Irininoj objavi, a koja je parala oči. Vidjevši posljednje slovo, korisnici su zaključili da je na ovaj način Shayk podržala rusku agresiju na Ukrajinu.

Irina je morala izbrisati fotografiju, ali skandal nije izazvao značajnije posljedice. Unatoč zahtjevima ljutitih komentatora da joj otkažu saradnju, Irina je uspjela izbjeći ozbiljne probleme i nastavila svoju uspješnu karijeru manekenke.

S izuzetkom ove epizode, sve u njenom životu je prekrasno. Mnogi smatraju da Ronaldo i danas pati za Irinom i da je to djevojka koju će teško zaboraviti, bez obzira što može imati bilo koju. Trenutno je u vezi sa Georginom Rodriguez.

Oglasi

Top Komentari

vyacheslavgxsam
Otvorena potraga za seksualnim partnerima u vašem gradu i po interesima, za sada sve anonimno i besplatno. Stvarno super stvar, koristite ------> shrinke.me/kisa
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije