Georgina Ronaldu kod kuće zabranjuje dvije stvari

Ronaldo može da uživa

Georgina Ronaldu kod kuće zabranjuje dvije stvari

E. Škorić

Špansko-argentinska manekenka Georgina Rodriguez otkrila je neke detalje svog najintimnijeg života s Cristianom Ronaldom u intervjuu za italijanski list 'Sportweek'.

Ona je u domu u Torinu, gdje boravi s Cristianom i njegovo četvero djece, ugostila novinara spomenutog časopisa i razgovarali su o mnogim temama, pa je između ostalog novinaru otkrila šta je to što ne dopušta da Cristiano radi kod kuće.

"Cristiano je super tata i najbolj suprug o kojem sam mogla samo sanjati. Ali on ne kuha. Nakon svega što radi, zaslužuje da ga na stolu čeka lijepo jelo
spremljeno s puno ljubavi. Imamo kuhara, ali ja ponekad kuham", kazala je Georgina.

Druga stvar koju ona na neki način 'zabranjuje' svom dragom da radi je - mijenjanje sijalica!

"Da ste Cristiano Ronaldo, da li biste promijenili sijalicu koja je na gotovo 20 metara od zemlje jer imamo visoke stropove? Radije ne. Bolje da pazi na sebe i da se posveti onome što najbolje radi, a ja ću se brinuti za ostalo. Meni sve ide od ruke i volim da se brinem za svoju kuću i svoju porodicu", kazala je buduća gospođa Ronaldo.

Top Komentari

Hix
Mogu mirno spavati nocas, hvala vam.
3 0
MethodMan
Haha ebo ti sve svoje ne znas sijalice zamjeniti a milione imas
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti