Georgina, upravo si ove vrele dane pretvorila u pravi pakao

E, svaka ti čast!

Georgina, upravo si ove vrele dane pretvorila u pravi pakao

Zaručnica Cristiana Ronalda Georgina Rodriguez iz dana u dan mami nove pratioce na Instagramu.

Atraktivna Španjolka s vremena na vrijeme pokaže svoju zavidnu figuru na ovoj društvenoj mreži, a obzirom da su došli vreli dani, tako će njene fotografije biti sve češće.

Jedna takva 'sjevnula' je jučer, ali na storyju obzirom da je bila previše provokativna za 'normalne' objave koja bi ostala na profilu.

Georgina očito ovih dana uživa u suncu, a obzirom da je uz nju uvijek mobitel, nije zgoreg s vremena na vrijeme napraviti i poneku fotografiju.

Ronaldova zaručnica je sigurno nakon ove objave privukla još mnogo pratioca koji će u budućnosti jedva čekati nove objave atraktivne Georgine.

Top Komentari

GAziJA....
Upravo si redakciju ovog portala ucinila SPERMASTOM, SRAM DA TE BUDE GEORGINA..
10 2
foco
ona je Argentinka a ne Spanjolka Lendo ,napamet pises
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi