Georgina uradila par čučnjeva i onda stala u omiljenu pozu za muške oči

Uvijek aktivna na Instagramu

Georgina uradila par čučnjeva i onda stala u omiljenu pozu za muške oči

Čučanj je očigledno jedna od omiljenih vježbi za djevojku Cristiana Ronalda Georginu Rodriguez. 

Ona je na Instagramu vrlo aktivna i često možemo gledati njene klipove i fotografije iz teretane.

Ovog puta postavila je klip na kojem radi čučnjeve s utezima oko noge, a nakon što ih je obavila nekoliko uslijedilo je poziranje za kamermana i to u vjerovatno omiljenoj muškoj pozi.

Kada već govorimo o njenom Instagram profilu, treba reći da će uskoro dostići cifru od 20 miliona pratilaca. Bez obzira na to što mnogi jedva čekaju svaku njenu novu objavu, ona je umjerena u tome pa vjerovatno zbog toga i dostiže veliki broj lajkova. Na posljednjoj je, recimo, imala dva miliona.

Ona se već dugi niz godina bavi fitnessom i u posljednje vrijeme počela je ukrašavati naslovnice nekih poznatih magazina koji se bave ovom tematikom.

Imala je dosta pomoći kada je u pitanju izgradnja tijela u svom dečku Cristianu Ronaldu koji je godinama unazad poznat kao jedan od najspremnijih svjetskih sportaša.

Top Komentari

Penderinos
Moras biti derpe da ti smeta sto drug Lendo objavljuje guze i pice. Daj vise, hocemo jos, daj na guzice i sise , daj golotinje
8 3
Benjamingst
Hocemo i pornice da imamo ovdje svaki dan po 2 bilo bi dobro... ebo sport kad kod nas nista nema da valja udri te po portnicima Lendro cekamo... mozda zaradite nesto...
7 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi