Georgina usred skandala sa silovanjem objavila novu fotografiju

Velika je podrška Ronaldu

Georgina usred skandala sa silovanjem objavila novu fotografiju

Skandal koji ovih dana potresa svjetsku javnost vezan je za Cristiana Ronalda i navodno silovanje studentice iz Las Vegasa.

Djevojka po imenu Kathryn Mayorga je, naime, optužila Ronalda kako ju je 2009. godine u Las Vegasu prisilio na analni seks, a također navela je da joj je dao i 375.000 dolara u zamjenu za šutnju.

Nakon cijele priče oglasio se i Ronaldo i poručio da su te vijesti lažne, a da je portugalski nogometaš u potpunosti nedužan i da su sva nedjela za koja ga se tereti lažna uvjerena je i njegova Goergina Rodriguez.

U ovim teškim trenucima Georgina je uz Ronalda i putem Instagrama mu konstantno šalje poruke podrške. Jučer je objavila još jednu fotografiju na kojoj pozira s djecom, blizancima Evom i Mateom i Alanom koja je stigla na svijet lani, napisavši, između ostalog, kako su oni najveći Ronaldov blagoslov.

"S njima je svaki dan prekrasan", napisala je Georgina.

Top Komentari

MirzaBarucic
Drolja!
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi