Ronaldo se ponovo oglasio: Čvrsto odbijam optužbe za silovanje!

Portugalac u centru pažnje

Ronaldo se ponovo oglasio: Čvrsto odbijam optužbe za silovanje!

Endin Čaušević

Cristiano Ronaldo danas se odlučio oglasiti na društvenim mrežama nakon što je prije nekoliko dana optužen za silovanje Kathryn Mayorge koje se navodno desilo prije devet godina.

Ovaj 34-godišnja Amerikanka prije nekoliko dana je šokirala javnost optužbama na račun Ronalda nakon što je izjavila da ju je silovao 2009. godine u Las Vegasu. Iako postoje fotografije i video da su bili zajedno te noći Ronaldo je demantovao ove navode, te je najavio optužbu.

Ipak, američka policija je pokrenula istragu povodom ove optužbe što je dodatno uzdrmalo igrača Juventusa. Portugalac se danas ponovo oglasio na svom zvaničnom Twitter profilu kako bi demantovao navode i optužbe da je silovao Amerikanku.

"Čvrsto odbijam optužbe koje su izrečene na moj račun. Silovanje je gnusni zločin koji se kosi protiv svega u šta ja vjerujem. Želim da očistim ljagu sa svog imena i odbijam nahraniti medije i ljude koji se trude da sebe promovišu koristeći moje ime", poručio je Ronaldo.

Top Komentari

izvoristine
Ucinice Real sve sto moze da mu skine popularnost. Gubici bez njega su im ogromni. Pa lobirase svjetsku smijuriju da je Modric najbolji na svijetu. Time zeznuse sami sebe. Sada pola tima nezadovoljno jer znaju da su bolji od Modrica.
30 4
GGMU
Kako ljudi mogu bit bolesni i zeljni paznje pa da to rade na ovaj nacim FUJ!
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi