Portugalcu se ne piše dobro: Advokati izlaze u javnost sa novim dokazima protiv Ronalda

Zvijezda Juventusa u problemima

Portugalcu se ne piše dobro: Advokati izlaze u javnost sa novim dokazima protiv Ronalda

Midhat Šljivak

Cristiano Ronaldo optužen je za silovanje djevojke u Las Vegasu 2009. godine.

Kathryn Mayorga optužila je Cristiana da ju je natjerao na analni seksi i da nakon svega ima psihičke posljedice koje su joj promijenile život.

Ronaldo je naravno sve optužbe o silovanju odbacio. Najavio je tužbe zbog klevete, ali Kathryn ne odustaje od svojih navoda.

Njeni advokati su za večeras zakazali press konferenciju u Las Vegasu na kojoj će javno objaviti nove dokaze protiv Ronalda i nove informacije vezane za slučaj i koji bi napadaču Juventusa mogli uzrokovati nove probleme.

Policija u Las Vegasu je 2009. godine zaprimila prijavu o seksualnom napadu. Međutim, slučaj je ubrzo zatvoren, a Ronaldo je godinu dana kasnije platio 375.000 dolara Mayarogi da ne izlazi u javnost sa optužbama.

Ipak, osam godina kasnije ona ja odlučila da javno progovori. Slučaj je ponovo otvoren i Portugalac bi se mogao suočiti sa zatvorskom kaznom.

Top Komentari

Jadnimi
Mlada dama je morala podnijeti tužbu, jer je nedavno saznala da je ostala trudna, nakon analnog silovanja. Normalno je da traži alimentaciju.
28 2
Keno
Picka trazila pa dobila a sad kuka e jbg
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi