Georgina pomutila pamet muškoj populaciji: Zbog fotografije iz teretane mnogima su 'ispale oči'

Zaručnica Cristiana Ronalda

Georgina pomutila pamet muškoj populaciji: Zbog fotografije iz teretane mnogima su 'ispale oči'

Jedna od najpopznatijih djevojaka fudbalera Georgina Rodriguez ponovo je očarala brojne fanove koji je prate na Instagramu.

Zaručnica prve zvijezde Juventusa Cristiana Ronalda na ovoj društvenoj mreži broji čak 12 miliona pratilaca koje nerijetko obraduje provokativnim fotografijama.

Jedna takva 'sijevnula' je jučer. Georgina je, usred treninga, odlučila napraviti jednu fotografiju koja je zapala za oko čitavom muškom rodu, a do sada je izbrojala čak milion i pol lajkova.

Fotografiju možete pogledati ispod teksta:

View this post on Instagram

Buenos días con energía 🧡 @aloyoga

A post shared by Georgina Rodríguez (@georginagio) on

Top Komentari

daca
Druze svi mi zagorimo,al sto si ti zagorio to je jebeno bg...Paradi tebe je ovo postao Sexy sajt?
9 0
Dobojlija
Zasto bi nekom ispale oci ,kad I u nasim gradovima ima ljepsih I boljih djevojaka ,a ne neke tamo spanjolke,hrvatice I srpkinje s silikonima do zuba I bez mozga
1 7

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti