Zabilježila rekordan broj lajkova

Georginina špaga za ludnicu na Instagramu

9

Komentari (9)

Novibroj
Meni samo sex u glavi i misao kako bi volio da je vako elasticnu iskoristim u svoju korist. Lizo bi je kao svaki balkanac pun sebe, Lizo bi je do te mjere da bi me jezik izdo od grceva i bolova, tad bi uslijedila mala pauza i opet. Volim da lizem kao ker i jos bolje ako curi iz cupi slag bjeli da se sav okupam.
Hep333k
Inace mrzim vulgarnosti i psovke ali: Jeb'o vas Bog i Georgina više.
Benjamingst
Zasto Boga psujes?
Śmeker007
Irina Shayk je za ovu Lamborghini, a ova je Mercedes to je to.. Salu na stranu, realno ovi Sportsport.ba su bas napaceni jbt, svaki dan imas o Georgini clanak kako ovo kako ono, pa je li moguce da ste toliki pacenici??
Benjamingst
Hehehe svaki da kao da nisu zenska vidjeli. Vise kliknen radi komentara nego radi nekih zenski slika. Danas svako ima mogucnost da vidi sta god zeli google I trazi ako ti se gleda. Ali ss ba misli da je sport polugole zene.
Chupy
Ova ima prdaru u koju stane 1000cm3 plina!
ZatoSTOmogu
I šta sad? Da ga svi bacimo po jednom?
Benjamingst
Cuj za ludnicu hehehehe Ona sve muskarce otjera u ludnicu Ostali su bez vida Sokirala musku populaciju Lendro nije neka riba ali dobra je kao I svaka. Ovdje smo radi sporta a ne radi treba. Dosadno je vise gledati
Ostalo još 1500 karaktera

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti