Više ništa ne krije: Pique šetao držeći se za ruke s mladom studenticom

Objavljene fotografije

Više ništa ne krije: Pique šetao držeći se za ruke s mladom studenticom

E. Škorić

Gerad Pique i Clara Chia više ne kriju svoju vezu, pa je štoper Barcelone ponosno prošetao s novom djevojkom dok ju je držao za ruke.

Pique je raskinuo sa Shakirom i u potpunosti se posvetio mlađoj djevojci, studentici Clari Chiji (23) s kojom je i prevario popularnu kolumbijsku pjegvačicu.

Ispočetka su mediji objavljivali sitne detalje vezane za novu Piqueovu romansu, a sada i sam igrač ništa ne sakriva. Viđen je kako se sa novom djevojkom kreće dok je drži za ruku.

Kako prenosi magazin Hola, Pique i Clara Chia prisustvovali su vjenčanju njegovog dobrog prijatelja i nogometaša Barcelone.

Novopečenom slavnom paru nisu smetali paparazzi dok su se šetali u regiji Costa Brava u Kataloniji u kojoj je organizovano vjenčanje neimenovanog igrača Barcelone.

Oglasi

Inače, korisnici društvenih mreža ostavljali su razne komentare, a većina njih se složila da je Pique definitivno pogriješio da ie je Shakira mnogo ljepša i bolja od Clare.

No, Pique očito ne misli tako, on je želio nešto novo i to je dobio u mladoj studentici, iako sa Shakirom ima dva sina od sedam i devet godina.

Oglasi

Jadno, sramotno i ponižavajuće: Nova Piqueova djevojka zaplesala uz Shakirin hit

Štaviše, Clara Chia je navodno objavila video koji se smatra više nego provokativnim prema kolumbijskoj pjevačici.

Tačnije, Chia se pojavila plešući uz pjesmu "Te felicito", Shakirin posljednji hit, a komentari nisu kasnili: "Kako je cool plesati na Shakirinu pjesmu", "Shakira je ljepša od tebe", bile su samo neki od njih, prenosi Marca.

[twitter]https://twitter.com/ITROriginal/status/1562281741628444672[/twitter]

Inače, Pique i Clara po prvi put u javnosti su se nedavno pojavili na jednom koncertu.

Svjedoci su izjavili, za Mundo Deportivo, da Gerard Pique i Clara Chia Marti nisu bili sramežljivi u pokazivanju svoje ljubavi.

Slike su jako pogodile Shakiru, koja se "jako naljutila nakon što je vidjela oca svoje djece sa novom djevojkom u javnosti".

Kolumbijska pjevačica trebala je terapeuta te je nakon "sloma živaca" potražila specijalizovanupomoć.

Informaciju je otkrio Jordi Martin, poznati istraživački novinar iz Španije, blizak paru Shakira - Pique.

Top Komentari

ubnt2
De boli nas tuki više...Hebo vas i Pique i ta studentica.
6 1
nije.suplja
Tabloidtabloid.ba
2 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi