Osveta je servirana: Nezasiti Pique, nova djevojka, kasna doba i kompromitirajuća fotografija

Opet u centru pažnje

Osveta je servirana: Nezasiti Pique, nova djevojka, kasna doba i kompromitirajuća fotografija

A. Čaušević

Gerard Pique je u centru pažnje otkako je raskinuo sa Shaqirom.

Piqueu prijeti odlazak iz Barcelone zbog neprofesionalnog života, ali je dao čvrsto obećanje treneru Xaviju i predsjedniku Laporti da će se promijeniti.

Iskusni štoper koji je s Barcelonom osvojio sve najvažnije trofeje se oporavlja od povrede i cilj mu je biti starter u novoj sezoni što je jako upitno.

Dvije sedmice nakon raskida sa Shakirom Pique je viđen u Stockholmu gdje je bio na jednoj zabavi poslije poslovnog sastanka vezanog za sportske projekte.

Pique se na zabavi pojavio u petak u društvu plavuše i sa kapuljačom na glavi, međutim mnogi su ga primjetili.

Kada ga je primjetila švedska influenserica Katrin Zytomierska mu je prišla i zamolila ga da li bi mogao poslati pozdrav njenom sinu.

Oglasi

"Bila sam iznenađena kada mi je rekao ne. Pitala sam ga ponovo, ali opet nije pristoa. Bio je pomalo arogantan. Nisam znala da je takav. Onda sam ga fotografisala i objavila na Instagram", poručila je Šveđanka.

Poslije toga je u opisu fotografije napisala sve šta joj je na duši te tako na neki način servirala osvetu španskom fudbaleru.

"Slušaj me, gubitniče. Vjerovatno većina djevojaka na zabavi je htjela da se je*e s tobom, a ja sam, čim sam te vidjela, pomislila na mog sina. Ti si rekao ne. Ali ko si ti? Uopšte me ne impresioniraš."

"Rastužuje me što ti je slava ušla u glavu i to je jadno. Nisi ništa osim dečko s loptom, ali znaš da je karma ku*va..."

Nedugo nakon toga Zytomierska koja drži svoj lanac restorana je u Švedskoj morala zatvoriti profil.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije