Shakira nije skidala osmijeh sa lica: Ko je muškarac u društvu poznate pjevačice?

Kamere su sve zabilježile

Shakira nije skidala osmijeh sa lica: Ko je muškarac u društvu poznate pjevačice?

H. Zilić
Teme:

Vijest da su Shakira i Gerard Pique prekinuli vezu nakon 12 godina glavna je vijest u svijetu.

Prije tačno sedam dana, Shakiru su paparazzi uhvatili dok se vozila kući. Slike prikazuju iznimno tužnu i zamišljenu kolumbijsku pjevačicu za volanom svog automobila.

Mnogi mediji pišu kako Shakira želi okrenuti novu stranicu u svom životu.

Pojavile su se fotografija Shakire i nepoznatog muškarca kako uživaju u surfanju.

"Shakira je imala osmijeh i čini se da je zaboravila sve probeleme. Da li je to samo trenutak radosti, da li je neko porodično, prijateljsko druženje ili nešto više, saznat će se vrlo dobro", stoji u opisu pojedinih svjetskih medija.

Inače Shakira je svoje dvoje djece, Milana i Sašu, odvela na odmor na kraju školske godine. Shakira i dvojica dječaka vježbaju surfanje, jednu od njihovih strasti, na Playa de Oyambre, to je prenosila ugledna Marca, a neki od komentara govore da je u pitanju i instruktor surfanja.

Kako god, jedna fotografija bila je dovoljna da izazove lavinu komentara kada je Shakira u pitanju.

"Pitao sam je kako se osjeća i rekla mi je da je tužna. Normalno da je tužna, ja sam tako nešto prošao. Jasno je da si tužan u takvim trenucima, ima teških trenutaka, pogotovo kad imaš tako lijepu porodicu", rekao je Carlos Vives blizak porodični prijatelj.

Top Komentari

davide.azzurri
ShakiraShakira.ba Hebala vam ona nanu vise
6 1
E.Car
Izdaleka isti ja!!! Možda sam ja!!!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti