Raskid sa Piqueom je ništa kakav pakao slijedi za Shakiru

Piše se o novim detaljima

Raskid sa Piqueom je ništa kakav pakao slijedi za Shakiru

A. Čaušević

Čini se da svaki novi dan donosi i novi problem za Shakiru.

Shakira je prije nekoliko sedmica nakon 12 godina veze raskinula sa Geradom Piqueom i prolazi kroz jako težak period.

Istovremeno otac popularne kolumbijske pjevačice je teško bolestan i ova 45-godišnjakinja je veoma zabrinuta zbog njegovog stanja.

Međutim, sve to je ništa šta bi moglo uslijediti za Kolumbijku pošto joj ni manje ni više prijeti odlazak u zatvor.

Naime, Shakira se nalazi pod istragom španske vlasti zbog moguće utaje poreza jer navodno državi duguje iznod od 14 miliona na ime neplaćenog poreza.

Pjevačica je poručila svojim advokatima da pokušaju pronaći rješenje i dogovore se vlastima kako bi izbjegla zatvor, ali situacija nije obećavajuća.

Oglasi

Kako sada stvari stoje Shakira će se definitivno morati pojaviti pred sudijom i ne isključuje se mogućnost izricanja zatvoreske kazne.

Možda je to pravi razlog zašto joj se žuri da što prije promijeni mjesto stanovanja te iz Barcelone preseli u Miami.

Pique se javio advokatima

Kolumbijska pjevačica je izrazila želju da se s dvoje djece preseli u Miami, s čime se fudbaler Barcelone ne slaže.

Prema Marci, Shakira je rekla Gerardu Piqueu da može posjetiti svoju djecu u bilo kojem trenutku. Međutim, španski defanzivac želi se obratiti advokatima.

Gerard Pique želi da njegovi dječaci ostanu u Barceloni, gdje su odrasli i išli u školu. Preko advokata fudbaler Barcelone želi spriječiti odlazak djece u SAD, a kao razlog navodi probleme prilagodbe.

Oglasi

Shakira više ne vidi svoju svrhu življenja u Kataloniji, tim više što posjeduje impozantnu vilu u Miamiju, vrijednu 16 miliona eura.

Gerard Pique obratio se advokatskom uredu koji se bavio i razvodom bivše teniserke Arantxe Sanchez Vicario.

Shakira i Pique također moraju dijeliti svoje nekretnine, uključujući one u Barceloni, Barranquilli, Dominikanskoj Republici, Miamiju, Capriju, New Yorku, Punta del Esteu i na Bahamima.

Defanzivac Barcelone ima godišnju platu od 4,7 miliona eura, ali ima i brojne druge poslove izvan terena.

Fudbaler je vlasnik tvrtke Kosmos Holding, ali i kluba FC Andorra. Bavi se i tenisom gdje je jedan od organizatora Davis Cupa. Također ima poslove u Španiji i SAD-u.

Top Komentari

ViniJr
Kakve veze ovo ima sa sportom? Pozdrav za tetke tračare koje se bave ovim stvarima na sportskom portalu.
5 0
Dragan_B
Šaćira
3 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti