Pique stvorio nove probleme Shakiri: Kolumbijska pjevačica je u nezavidnoj situaciji

Sapunica se nastavlja

Pique stvorio nove probleme Shakiri: Kolumbijska pjevačica je u nezavidnoj situaciji

H. Zilić

Na pomolu je novi skandal između Shakire i Gerarda Piquea.

Poznati par je sredinom godine sve iznenadio nakon što su odlučili prekinuti vezu dugu 12 godina.

U posljednje vrijeme su sve češće pred sudom obzirom da je sada glavno pitanje skrbništvo nad djecom.

Ipak, to neće biti jedini problem kako stvari stoje.

Firma koja je u vlasništvu Piquea, Kosmos, u svojim prostorijama ima izloženo 15 Grammy statua koje je Shakira dobila tokom pjevačke karijere.

Pique još uvijek nije vratio Grammye Shakiri, a obzirom da je firmu osnovao prije braka sa Shakirom, ista ne predstavlja bračnu stečevinu, odnosno Pique je jedini i isključivi vlasnik firme, te bi kolumbijska pjevačica mogla imati problem oko vraćanja vrijednih priznanja.

Oglasi

"U Piqueovoj firmi još uvijek su izloženi Grammyji koje je osvojila Shakira. Nikada ih nije vratio", napisao je španski list La Razon.

Pique odbija vratiti Shakirine nagrade jer ih želi iskoristi u budućim pregovorima, a kolumbijska pjevačica smatra da je to jedan cio ucjene od strane Piquea, koji bi mogao biti razlog za novu tužbu i sudske procese između pomenutog para.

Prošle sedmice bilo je i problema kada je u pitanju skrbništvo nad djecom. Razgovori nisu protekli u mirnim tonovima.

Bilo je sastanaka, razgovaralo se o klauzulama, bilo je ponuda i kontraponuda. Pique je ustao od stola i nervozno otišao. Nije bilo načina da ga uvjeri da ostane u uredu.

Nešto kasnije otišla je i Shakira u pratnji advokata. Ispred ureda su je u tom trenutku čekali deseci fanova i novinara. Iako je ovo trebao biti posljednji međusobni susret, kraj je bio još ružniji razlaz.

No, još uvijek postoji mala mogućnost da se izbjegne suđenje za skrbništvo nad Milanom i Sashom", pišu novinari La Vanguardije.

Čini se da između Piquea i Shakire tek sada počinju prave vatre i borbe, a španski mediji iz dana u dan objavljuju nove informacije u vezi s ovim slavnim parom.

Top Komentari

SarajFK
Ovo je velika tragedija i briga za cijeli svijet.
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti