Objavljene fotografije žestoke svađe Piquea i Shakire
FOTO: Marca

Pred vlastitom djecom

Objavljene fotografije žestoke svađe Piquea i Shakire

H. Zilić

Sredinom ove godine u svjetskim medijima odjeknula je vijest da su Gerard Pique i Shakira prekinuli vezu nakon 12 godina.

Veza slavnog fudbalera i pjevačice bila je zanimljiva medijima, a njihov prekid došao je kao "eksplozija".

Otkako je Gerard Pique prekinuo s poznatom kolumbijskom pjevačicom, u španskim su se medijima pojavljivale razne informacije o privatnom životu njih dvoje.

Španski mediji pišu da navodno kolumbijska umjetnica sprema osvetu, nakon što je vidjela da se fudbaler pojavio s novom partnericom s kojom je navodno u vezi od prije godinu dana.

Ipak, svijet su šokirale nove fotografije koje je objavila ugledna "Marca".

Na fotografijama se vidi žestoka svađa Shakire i Piquea na jednoj jahti. To se desilo tokom godišnjeg odmora, a da stvar bude još dramatičnija sve se navedeno dešavalo pred njihovom djecom koja su gledala svađu dvoje supružnika.

Oglasi

Shakira se sa svoja dva sina planirala preseliti u Miami, ali Gerard Pique se tome usprotivio. Njih dvoje će ići na sud jer na dva susreta u augustu nisu postigli nikakav dogovor.

Sapunica se nastavlja, a pomenute fotografija izazvat će nove komentare, koji će zasigurno biti žestoki.

S obzirom na to da fudbalera stalno prate španski novinari, odlučio je uzvratiti i tužiti one koji su iznosili lažne informacije koja prema fudbalerovom mišljenju predstavlja "napad na njega i njegovu djecu". Vidjet ćemo kakav će odgovor biti na fotografije pomenute žestoke svađe.

Sada je glavna tema postala skrbništvo nad dvoje djece, Sashom (6 godina) i Milanom (9 godina).

Top Komentari

Edin Merlin
Pukla kuja
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi