Piqueu "pukao film", brutalno je ponizio Shakiru: Ona samo želi...

Ovo je bilo žestoko

Piqueu "pukao film", brutalno je ponizio Shakiru: Ona samo želi...

H. Zilić

Nastavlja se nevjerovatna "sapunica2 između Shakire i Gerarda Piquea.

Njihov razvod sredinom godine izazvao je veliko zanimanje u javnosti i nakon tog trenutka mediji ne popuštaju ovaj slavni par koji nas čini se iz dana u dan "počasti" sa novim scenama.

U nedavnom intervju za magazin Ella, Shakira je izjavila da je preselila u Španiju kako bi Pique mogao graditi karijeru.

"Gerard je fudbaler i želi igrati fudbal i osvajati trofeje. Morala sam biti s njim. Jedno od nas moralo se žrtvovati. Jedan od nas se morao potruditi, a ja sam bila ta. Stavila sam svoju karijeru u drugi plan i došla u Španiju podržati ga da nastavi fudbalsku karijeru i osvaja trofeje. Bio je to dokaz ljubavi", rekla je pjevačica, između ostalog.

Ova izjava je razljutila Piquea koji je brutalno odgovorio kolumbijskoj pjevačici.

"Ništa ne vjerujte šta priča. Ona samo želi da bude najvećea žrtva u ovoj priči. Nekada mi se gade njene riječi", rekao je uzrujani Pique.

Oglasi

Izvor blizak španskom fudbaleru rekao je da Shakira želi da napravi velike scene bez ikakve potrebe.

"Pique je uvijek bio dobar muž, a psoebno otac. Vodio je djecu u školu na izlete, brinuo se o porodici. I sve je to stizao pored fudbalske karijere koja je izuzetno teška i naporna."

Naredna epizoda ovog slavnog para trebala bi biti pred sudom gdje će odlučivati o skrbništvu nad djecom.

Nedavno su osvanule i fotografija para kako se žestoko svađa na jednoj jahti i to sve pred očima djece što je dodatno zgrozilo njihove fanove.

Ova cijela priča neće zadugo imati svoj kraj, a čini se da sve češće gledamo otrovne strijelice koje upućuju jedno prema drugom. Mediji u Španiji prate svaki njihov korak tako da teško mogu bilo šta sakriti što je svakako jedan dodatni plamen u cijeloj vatri koju su izazvali sredinom ove godine.

Oglasi