Blato koje nikad neće oprati sa sebe: Gerard Pique pokazao kakav je čovjek

Shakira sve otkrila

Blato koje nikad neće oprati sa sebe: Gerard Pique pokazao kakav je čovjek

E. Ganibegović

O Gerardu Piqueu ove godine se više piše i priča zbog raskida sa Shakirom nego zbog fudbalskim performanski.

Ovaj poznati par prekinuo je u junu vezu dugu 12 godina, a u kojoj im je rođeno dvoje djece, Milan i Sasha.

Podsjetimo, nakon svega danas se po prvi put javno oglasila Shakira, a njenu izjavu prenio je španski Mundo Deportivo.

"Gerard je fudbaler i želi igrati fudbal i osvajati trofeje. Morala sam biti s njim. Jedno od nas moralo se žrtvovati. Jedan od nas se morao potruditi, a ja sam bila ta. Stavila sam svoju karijeru u drugi plan i došla u Španiju podržati ga da nastavi fudbalsku karijeru i osvaja trofeje. Bio je to dokaz ljubavi", rekla je pjevačica, između ostalog.

Ukoliko se osvrnemo samo na ovaj dio Shakirine izjave, jasno je da je Pique ispao nečovjek prema njoj i bacio niz vodu sve što je Kolumbijka uradila za njega i žrtvovala za vezu s njim

Nakon svega, on joj se odlučio "zahvaliti" na način da ju prevari s 23-godišnjom španskom studenticom Clarom Chijom Marti.

Ništa bolja od njega nije ispala ni Clara koja je javno zaplesala uz Shakirin hit i tako, očigledno, pokušala zadati udarac kolumbijskoj umjetnici.

[twitter]https://twitter.com/ITROriginal/status/1562281741628444672?ref_src=twsrc%5Etfw%7Ctwcamp%5Etweetembed%7Ctwterm%5E1562281741628444672%7Ctwgr%5Ebdb9a02477b51f2fe33dac12026115a75b1ce52c%7Ctwcon%5Es1_c10&ref_url=https%3A%2F%2Fsportsport.ba%2Fmagazin%2Fgerard-pique-clara-chia-foto%2F432650[/twitter]

Top Komentari

King_Kenny
...tako joj i treba,kad sam joj se nudio nije htjela...
5 3
MaDaj
Treći članak o istoj izjavi i onda kažu “ O Gerardu Piqueu ove godine se više piše i priča zbog raskida sa Shakirom nego zbog fudbalskim performanski.” ma majku mu,, ko piše ?
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije