Pique priznao da je poslušao Shakirinu pjesmu, a onda gospodskim potezom izazvao oduševljenje

Sapunica koja nema kraja

Pique priznao da je poslušao Shakirinu pjesmu, a onda gospodskim potezom izazvao oduševljenje

E. Čaušević

Sapunica između Gerarda Piquea i njegove bivše djevojke Shakira još uvijek traju iako su oni prekinuli prije skoro godinu dana. Popularna pjevačica je nedavno objavila pjesmu u kojoj je isprozivala Piquea i njegovu novu djevojku s kojom ju je on varao, a Pique je priznao da je poslušao tu numeru.

Pique i Shakira u vezi su bili čak 12 godina i zajedno imaju dva sina, ali je ljubav definitivno pukla prošlog ljeta kada je popularna pjevačica objavila da oni više nisu zajedno nakon što je saznala za njegovu prevaru.

Dojučerašnji igrač Barcelone imao je ljubavnu aferu s mladom studenticom Clarom Marti dok je bio sa Shakirom, a nakon prekida te veze objavio je da su on i Clara danas zajedno.

Shakiri je Piqueova prevara dosta teško pala jer se u potpunosti posvetila njihovom životu, pristala da živi u Barceloni i po strani ostavila čak i svoju muzičku karijeru i to čak kada je bila na vrhuncu.

No, nakon što se sve izdešavalo odlučila je da je vrijeme da se vrati u Ameriku i živjet će sa sinovima u Miamiju, a posvetit će se maksimalno i povratku na muzičku scenu jer uveliko sprema i novi album.

Ona je početkom godine objavila pjesmu koja je srušila sve rekorde jer ju je posvetila Piqueu i njegovoj novoj djevojci Clari u kojoj ih je propisno isprozivala.

Oglasi

Ova pjesma ima preko 420 miliona pregleda i postala je planetarno popularna. Pique sigurno od te pjesme ne može pobjeći i kada je tek objavljena čak je odgovorio provokacijama kada je kupio Twingo i nosi Casio sat, a potom je povukao ručnu.

Pique je jutros gostovao u emisiji na RAC1 gdje je pričao o životu nakon što se penzionisao, a naravno neizbiježno pitanje bila je i Shakirina pjesma i sve to što se bivšem igraču dešava u privatnom životu.

Voditelj je pitao Piquea da li je poslušao Shakirinu pjesmu na šta mu je on dao odgovor, ali je potom gospodski postupio i nije htio da dalje priča na tu temu.

"Da, naravno da sam poslušao. Ali, ne želim da pričam o toj temi, ne želim. Imam odgovornost i mi koji smo roditelji moramo učiniti sve da zaštitimo svoju djecu. Svako od nas donosi odluke za sebe. Ne želim da pričam više o tome, želim samo da su mi djeca dobro", rekao je Pique i dodao.

"Sa sinovima sam oduvijek imao odličan odnos. Volim kada su oni sretni i do toga mi je jedino stalo. Dobro sam, sretan i to je to".

Shakira je prije nekoliko dana gostovala i u popularnoj emisiji kod Jimmyja Fallona gdje je također izvela novu pjesmu, a ono što je posebno skrenulo pažnju jeste reakcija publike koja je bila u studiju.

Navodno, Shakira je zaradila čak preko 20 miliona eura samo na pregledima svoje nove pjesme na YouTubeu što dovoljno pokazuje o kakvom hitu se radi.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi