Clara na brutalan način se osvetila Shakiri, takvu hladnokrvnost Piqueove djevojke nije očekivala

Ne želi da trpi njene stalne prozivke

Clara na brutalan način se osvetila Shakiri, takvu hladnokrvnost Piqueove djevojke nije očekivala

E. Čaušević

Djevojka Gerarda Piquea, Clara Chia Marti, odlučila je da se osveti Shakiri za sve javno prozivke koje je popularna pjevačica imala za nju u prethodnim mjesecima, te ju je "udarila" tamo gdje najviše boli.

Poznato je da su Pique i Shakira čak 12 godina bili u ljubavnoj vezi i zajedno imaju dvoje djece, ali ljetos su sve šokirali objavom da više nisu skupa.

Shakira je prva objavila da ona i Pique nisu više zajedno, a ubrzo nakon toga potvrđeno je da ju je dojučerašnji fudbaler Barcelone varao sa 23-godišnjom Clarom koja je inače bila zaposlena u njegovoj firmi Kosmos.

Nakon raskida Pique je počeo zvanično vezu sa Clarom što je bila sol na ranu popularne pjevačice. Shakira je čak objavila pjesmu u kojoj je žestoko isprozivala Piquea i njegovu novu djevojku.

Shakira i dalje živi u Barceloni i zanimljivo da u prvoj kući do njene žive Piqueovi roditelji. Ona s njima nije u najboljim odnosima, a to se posebno odnosi na Piqueovu majku s kojom je često imala verbalne sukobe.

Čak je na balkom postavila lutku vještice i okrenula je prema kući Piqueovih roditelja što je njega itekako naljutilo. Oni uopšte nisu u dobrim odnosima, a Shakira što prije želi da odseli i da s djecom ide u Ameriku gdje planira u budućnosti da živi.

Oglasi

Ona čeka kraj školske godine kako bi sinove prebacila u drugu školu i odlučila je da će živjeti u Miamiju.

Što se tiče Clare ona se nije oglašavala javno oko cijelog skandala jer zna da joj javnost i nije previše naklonjena zbog afere sa zauzetim muškarcem. No, na stalne Shakirine prozivke odlučila je da odgovori da se osveti na svoj način.

Španski mediji pišu da Clara svakodnevno dolazi kod Piqueovih roditelja i da je Shakira može jasno vidjeti, a navodno pjevačicu one provociraju zajedničkim druženjem i pokazivanjem da su Clara i Piqueova majka u odličnom odnosu.

Navodno, Shakira je dosta ljuta zbog svega toga jer smatra da one to namjerno rade, ali poznavajuči nju ona im sigurno neće ostati dužna na sve to.

Clara i Pique ne kriju svoju ljubav ni pred Shakirinim sinovima što navodno najviše pogađa popularnu pjevačicu, te ne čudi što ona što prije želi da odseli iz Barcelone i vrati se u Ameriku.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi