Shakira 'razbila' Piquea i krenula dalje: "Čekam da me neko štipne"
Kolumbijska pjevačica nedavno je proslavila 46. rođendan, ali i dalje izgleda kao prava seks bomba

Kolumbijska pjevačica

Shakira 'razbila' Piquea i krenula dalje: "Čekam da me neko štipne"

M. Šljivak

Ljubavna epizoda kolumbijske pjevačice Shakire (46) i nekadašnje zvijezde Barcelone Gerarda Piquea završena je prije nekoliko mjeseci. Došlo je do raskida veze nakon što su proveli više od 12 godina skupa, a zatim i do brojnih prozivanja s obje strane.

Shakira i Gerard Pique odlučili su krenuti različitim stranama. Razlog je bila prevara od strane nekadašnjeg fudbalera koji je atraktivnu pjevačicu varao s mnogo mlađom studenticom Clarom (23).

Ova prevara i razvod teško je pala 46-godišnjoj pjevačici. Odlučila ga je brutalno prozvati putem pjesama i uspjela je osvojiti svijet pjesmama koje je objavila.

Sve one su bile posvećene Piqueu. Pojedini stihovi bili su zaista brutalni, a Shakira ističe da nije ni sanjala da će postići toliki uspjeh.

"Čekam da me neko štipne i probudi me iz ovog sna. Nevjerovatnoje vidjeti takve reakcije ogromnog broja ljudi", ističe Shakira u emisiji kod Jimmyja Fallona.

Kolumbijska pjevačica je jasna da je pjesma koju je radila s Bizarrapom zapravo neka vrsta himne zbog okončanja veze s njemnim bivšim.

Oglasi

"Ogroman broj žena prošlo je kroz isto što i ja i koje razmišljaju baš kao ja, koje znaju prepoznati ovaj osjećaj. Morala sam u pjesmu staviti što više prljavštine", govori Shakira.

Shakira je u proteklom periodu pljuvajući u pjesmama Piquea zaradila nestvarne cifre.

Kolumbijska pjevačica izdala je tri pjesme u kojoj je glavnu ulogu imao Pique. Poprilično je popljuvala bivšeg i to joj se itekako isplatilo.

Slušanost njenih pjesama je ogromna. Broje se u stotinama miliona i to joj je donijelo zaradu od 21 milion eura, kada se prebroje cifre s brojnih platformi za slušanje.

Ove cifre sigurno će pomoći Shakiri da veoma brzo zaboravi Gerarda koji je već krenuo dalje i pored njega je 12 godina mlađa ljepotica Clara Marti.