Zna se zašto je Pique završio karijeru, a glavni krivac za sve je Shakira!

Morao je donijeti tešku odluku

Zna se zašto je Pique završio karijeru, a glavni krivac za sve je Shakira!

Endin Čaušević

Gerard Pique vjerovatno ima jednu od najtežih godina u svom životu jer je prvo prije nekoliko mjeseci prekinuo ljubavnu vezu sa Shakirom koja je trajala 12 godina, a prošle sedmice sve je šokirao objavom završetka igračke karijere. Ipak, čini se da su nakon svega Pique i Shakira pronašli zajednički jezik.

Pique i Shakira potvrdili su prije nekoliko mjeseci da više nisu zajedno, a njihova ljubavna veza pukla je nakon što je popularna pjevačica saznala da ju igrač Barcelone vara i odlučila je da ga ostavi.

Oni su živjeli zajedno deset godina u Barceloni i imaju sinove Milana i Sashu kojima je njihov razlaz sigurno najteže pao.

Pique je ubrzo nakon toga pronašao novu djevojku dok se Shakira borila da što prije s djecom napusti Barcelonu jer je bilo jasno da trenutno ne želi biti blizu Piquea i njegove porodice.

Međutim, sve je na kraju završilo na suđenju nakon što je Pique odbio dati dozvolu Shakiri da s djecom preseli u Sjedinjene Američke Države jer ne želi da njegovi sinovi budu toliko daleko od njega.

Nakon što je slučaj došao na sud bilo je jasno da Shakira ne može napustiti Barcelonu dok se sve to ne riješi, ali čini se da je konačno došlo svjetlo na kraju tunela za ovu popularnu pjevačicu.

Oglasi

Španski mediji objavili su prije nekoliko dana da su Pique i Shakira jako blizu dogovora jer oboje žele da izbjegnu nepotrebnu dramu na sudu u Barceloni, a to je potvrdila i advokatica ove pjevačice.

Advokatica Pilar Mane objavila je da je Piqueov advokatski tim kontaktirao nju i kolege i da su saopštili da su spremni za dogovor samo kako ovaj slučaj ne bi dobio novu dramu jer ona više nikome nije potrebna.

"Najvažnije je da je sve završeno i da su obje strane zadovoljne. Svi smo se trudili i radili maksimalno i na kraju postigli cilj. Završeno je i mogu vam reći da su oni potpisali dokumente i postigli dogovor", rekla je Shakirina advokatica.

Očekuje se da će već danas Shakira i Pique objaviti zajedničko saopštenje i konačno staviti tačku na ovu sapunicu koja se dešava već mjesecima.

Španski mediji pišu da je Pique pristao da Shakira i djeca idu u Miami da žive i da je upravo zbog toga neočekivano donio odluku da završi svoju karijeru kako bi imao što više slobodnog vremena da ih posjećuje kada god to bude htio.

Pique je iznenadio sve odlukom da završi karijeri i večeras će odigrati posjlednji meč u dresu Barcelone na gostovanju kod Osasune. Djecu je stavio na prvo mjesto jer je svjestan da se sapunica njega i Shakire mora završiti i da moraju pronaći zajednički jezik što su očito uspjeli.

Shakira je na kraju "pobijedila" jer je ispunjena većina njenih zahtjeva, a Pique je na kraju pokazao koliko mu je stalo da bude uz svoju djecu što više i zbog toga je završio svoju karijeru što je olakšalo pregovore između njega i bivše djevojke.

Zaprati Barcelona, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Barcelona Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Bernadetta
Dobro došli na najbolji seks sajt za upoznavanje - - - Hot24.pw
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti