Shakira i Pique blizu dogovora koji bi konačno donio prekid "sapunice"
Mjesecima pune naslovnice svjetskih medija, hoće li tome doći kraj?

Razišli su se u junu

Shakira i Pique blizu dogovora koji bi konačno donio prekid "sapunice"

Eldar Ganibegović

Shakira i Gerard Pique prekinuli su u junu ove godine. Jedan od najpoznatjih parova svijeta dugo je vodio spor nakon rastanka koji još nije ugledao svoj kraj, ali čini se da bi uskoro mogao.

Čini se kako su Gerard Pique i Shakira konačno blizu dogovora i kraja spora koji traje još od njihovog rastanka.

Nakon mukotrpne i javne borbe bivšeg para nakon razlaza, sve upućuje na to da suadvokatski timovi obje strane napokon našli zajednički jezik u obliku dogovora.

To je sve prema časopisu Vanitatis, a prenosi Marca. I Pique i Shakira bili su jasni da ne traže produženo suđenje, ali su jednako tako pokazali da neće lako popustiti pred zahtjevima onog drugog.

Kako se činilo da nema dogovora na pomolu, jedino što je bilo jasno u svemu tome bilo je da ni jedno od njih dvoje neće odustati od svojih zahtjeva.

Ipak,to je u suprotnosti sa željom obiju strana da izbjegnu sporno suđenje, što je djelomično rezultat njihovih vlastitih rasporeda i Shakirinog plana da se preseli u Miami.

Oglasi

Inače, želja Shakire da se preseli u Miami i jeste glavni problem, s obzirom na to da bi htjela sa sobom povesti i djecu, Milana i Sashu, što Pique naravno ne želi da prihvati.

Pique je prije dva dana odlučio da okači kopačke o klin, a sada čekamo da vidimo da li će i kako ta odluka utjecati na njegovu privatnu i profesionalnu budućnost. 

Prema pisanju časopisa Vanitatis, Shakirini i Piqueovi advokati ne prestaju se sastajati kako bi pronašli najbolje rješenje za svoje klijente.

Kolumbijska pjevačica, u međuvremenu, nastavlja sa svojom muzičkom karijerom.

Njene nove pjesme "Te felicito" i "Monotonia" postigle su ogroman uspjeh, a analizirajući tekstove jasno je da su posvećene upravo Piqueu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi