Puklo između Shakire i Piquea, on se vratio u stari stan i izlazi sa mlađim saigračem

Poznati par se rastavlja?

Puklo između Shakire i Piquea, on se vratio u stari stan i izlazi sa mlađim saigračem

Edmir Škorić

Nije potvrđeno i naravno da to treba držati s rezervom, ali mediji u Španiji uvjeravaju da je došlo do zahlađenja u vezi između Gerarda Piquea i Shakire.

Španski "El Periodico" je objavio članak u kojem se navodi kako je trenutno došlo do zasićenja u ljubavi zvijezde Barcelone i njegove djevojke, slavne kolumbijske pjevačice Shakire.

Upoznali su se još 2010. godine na Svjetskom prvenstvu u Južnoj Africi, kada je Pique osvojio Mundijal sa Španijom, a Shakira svojim pjevanjem uveličala samu ceremoniju otvaranja.

Iako su dugo zajedno i imaju dvoje djece, nisu u braku. Još tada je Shakira priznala da se boji braka i da se radije neće udati već da će Piquea doživljavati "zabranjenim voćem" kako bi zadržali zajedničku strast i požudu.

Pique je u jednoj emisiji rekao kako je to "kolumbijski mentalitet", te da i on sam ne osjeća preveliku potrebu za brakom i da je odlično kako se njih dvoje snalaze zajedno i bez papira koji bi dokazao da su u bračnoj zajednici.

Oglasi

Ali čini se da se nedavno nešto promijenilo.

"Čini se da sve ukazuje na to da sentimentalna veza, kao para, između Shakire i Piquéa prolazi kroz jedan od svojih najgorih trenutaka otkako su se upoznali 2010. Ima onih koji su već nekoliko sedmica vidjeli kako Barcelone često dolazi u svoj stari stan u Barceloni u ulici Muntaner pored Plaza Adria, gdje ponovo sam živi", prepričava Perez de Rozas u svom članku.

Neki susjedi su navodno vidjeli Piquea kako odlazi u noćni život sa nekim mlađim tipovima, a jedan od njih je njegov saigrač Riqui Puig, koji mu očito pravi društvo u nedostatku Shakirinog prisustva.

Iako je ranije češće objavljivala fotografije s Piqueom, novinar "El Periodica" uvjerava da je od 21. marta Kolumbijka prestala dijeliti fotografije sa svojim dragim, što se uzima kao još jedan dokaz krize u vezi slavnog para.

Naposljetku, novinar aludira i na posljednji singl Kolumbijke kao trag za razumijevanje trenutka kroz koji prolazi njihova veza. Kao što je 2017. njena pjesma 'Me enamoré' bila posvećena Piqueu, ima i onih koji interpretiraju 'Te congratulations', objavljenu u apriliu s Rauwom Alejandrom, kao dokaz da se Shakiri ne sviđa kako se razvija njihov odnos.

Top Komentari

Hordas_00
OTISO PIQUE U *****E
2 0
MKB10F16
Okraca ljubav kao sve druge velike stvari
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi