Svi pričaju o autu kojim je Pique prozvao Shakiru, ali rijetko ko je obratio pažnju na tablice
Jedan detalj na Renault Twingu promakao je mnogima, a nosi veoma snažnu poruku od Piquea

Zanimljiva scena

Svi pričaju o autu kojim je Pique prozvao Shakiru, ali rijetko ko je obratio pažnju na tablice

Midhat Šljivak

Bivši fudbaler Gerard Pique i kolumbijska pjevačica Shakira prethodnih dana su bili u centru pažnje svjetske javnosti nakon što su jedno drugo počastili teškim uvredama i tako su podigli popriličnu prašinu

Shakira je u jednoj pjesmi koju je objavila prozvala Piquea i njegovu novu djevojku Claru. Bila je veoma žestoka, pa je poručila:

"Korak je između ljubavi i mržnje. Želim ti sve najbolje s mojom zamjenom. Ne znam šta se dogodilo, ali zamijenio si Ferrari za Twingo, Rolex za Casio."

Gerard je potom uzvratio. U jednoj emisiji pojavio se sa satom Casio i poručio je kako je za razliku od njegove bivše, ovaj sat vječan, a drugi dan joj je zadao dodatan udarac.

Kako je Shakira u pjesmi spomenula Renaulut Twingo, Pique se odlučio pojaviti u ovom automobilu. Nasmijan je izašao iz njega i jasno je bilo da je ovo žestoka poruka za njegovu bivšu.

Međutim, malo ko je obratio pažnju na tablice Twinga kojeg je dovezao Pique i na kojima je pisalo '2511MDJ', odnosno na španski jezik bi se moglo značiti kao 'November 25 Me Dejò'.

Oglasi

U prijevodu na bosanski ova rečenica znači - '25. novembar dan kada me je ostavila'. To je zapravo datum kada je Shakira odlučila s djecom napustiti Barcelonu i otići u Miami.

Pique je još jednom pokazao da pamti svaki mogući detalj od onog što se dešavalo između njega i 45-godišnje pjevačice u vezi koja je trajala od ljeta 2010. godine.

Podsjetimo, Gerard Pique i Shakira upoznali su se 2010. godine tokom Svjetskog prvenstva u Južnoj Africi i iz romanse su se rodila dva sina.

Nema dileme da će zategnuti odnosi između bivših ljubavnika biti nastavljeni i u narednom periodu i oboje privlače ogromnu pažnju širom svijeta.

Shakira će sigurno naći način da još jednom odgovori bivšem i ovo sve izgleda kao jedna velika španska sapunica.

Oglasi