Prvo bahaćenje, a onda rizik: Georgina je napravila ono što Ronaldo strogo zabranjuje

Objavila je i fotografije

Prvo bahaćenje, a onda rizik: Georgina je napravila ono što Ronaldo strogo zabranjuje

Admin Čaušević

Georgina Rodriguez ostatak ljetnih odmora provodi bez Cristiana Ronalda koji je potpuno fokusiran na fudbal nakon početka nove sezone. 

Georgina trenutno uživa na idiličnim italijanskim plažama na suncu, moru i društvu i podršci svojih prijatelja, posebno Mamena Moralesa, Elene Pine i Ivana Garsije.

Ali partnerica najpoznatijeg igrača današnjice ne samo da je maksimalno iskoristila ove trenutke, već je donijela životnu odluku.

Georgina je odlučila da pozove španskog majstora za tetoviranje na Sardiniju kako bi joj tetovirao crtež na lijevoj podlaktici koji je vjerovatno odavanje počasti njenoj bebi koja je umrla prošlog aprila.

[instagram]https://www.instagram.com/p/ChplRvEMsaG/?hl=en[/instagram]

To je prva tetovaža koja krasi kožu Georgine i razlog ne može biti emotivniji, međutim poznato je da Ronaldo strogo zabranjuje tetovaže.

Oglasi

Zvijezda Manchester Uniteda je u prošlosti nekoliko puta istakla zašto se ne tetovira i zašto je protiv crteža na svom tijelu.

"Više puta sam govorio o tome i zanimljivo je što to ljude uopšte interesuje. Ne želim da se tetoviram jer u tom slučaju ne bih mogao davati krv. Ovako nemam tetovaža i često dajem krv kako bi pomogao onim najugroženijim", rekao je Ronaldo i dodao.

"Mislim da bismo svi trebali da dajemo krv jer nikada ne znate čiji život možete da spasite. Kada se tetovirate morate čekati najmanje pola godine da možete opet dati krv, a ja to ne želim jer je to predugo za mene da čekam".

Kao što je većini poznato, dan kada je Bella Esmeralda rođena, zauvijek će joj ostati u sjećanju za oproštaj od malenog dječaka koje je očekivala i kojoj je već krajem juna odlala počast.

Georgina je na svom Instagram profilu podelila fotografiju neba prekrivenog oblacima, ali mali zračak sunčeve svjetlosti provukao se kroz njih. Bila je jasna i stavila je dva emotikona: onaj sa srcem i, pored njega, onaj anđela koji je predstavljao njenu bebu.

Posljednji crtež je upravo onaj koji se može vidjeti na tabletu kojeg tattoo umjetnik ima pored sebe na fotografijama koje je Georgina podijelila na društvenim mreažama.

Oglasi