Ryan Giggs je potpuno izgubio glavu: Njegova djevojka nije jedina žrtva nasilja
Foto - EPA

Optužbe protiv legende

Ryan Giggs je potpuno izgubio glavu: Njegova djevojka nije jedina žrtva nasilja

Midhat Šljivak

Legendarni Ryan Giggs nedavno je uhapšen zbog porodičnog nasilja.

Velšanin je u pritvoru završio nakon što ga je prijavila djevojka Kate Greville, ali po svemu sudeći ona nije jedina koju je fizički napao.

Sa njima u kući je bila još jedna žena. Pretpostavlja se da je njezina rođaka, Ryan je i nju napao i obje su u policiji dale izjavu protiv njega.

"Ryan je možda ženskaroš, ali nije nasilnik", branio je jučer otac Danny nesretnog Ryana.

Giggs je djevojku fizički napao nakon što je saznala za prevaru sa dvije djevojke, a u prošlosti je legendarni fudbaler često radio nevjerovatne stvari.

Tako ga se brat Rhodri odrekao nakon što je otkrivena afera sa njegovom suprugom Natashom, a to ga je koštalo i razvoda sa suprugom Stacey.

Top Komentari

Zoilomas
Posamaraj ih sve Giggante!
1 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi