Giggs se ne smiruje: Varao djevojku sa dvije žene, pa ju na kraju pretukao

Tako tvrdi policija

Giggs se ne smiruje: Varao djevojku sa dvije žene, pa ju na kraju pretukao

Esmer Oštraković

Raskid Ryana Giggsa sa njegovom djevojkom izazvao je strah da ju je bivši nogometaš Manchester Uniteda varao sa dvije žene, od kojih je jedna model.

Njegova bivša djevojka sukobila se sa njim zbog raznih poruka koje je slao djevojkama, što je na kraju rezultiralo velikom svađom, a morala je intervenisati i policija.

Poruke su bile na iPadu bivšeg nogometaša Manchester Uniteda, koji je bio povezan sa njegovim mobitelom.

Svađa, kojoj je navodno svjedočila druga žena, ostavile su Kate (Giggsovoj djevojci) lakše tjelesne povrede, barem tako su naveli policajci.

Naravno Giggs je odmah uhapšen zbog sumnji da je napao svoju djevojku, ali on takve navode negira.

"Kate trpi glasine da je Ryan poprilično dugo vara. Mučila se da mu vjeruje, a onda je pronašla te poruke koje je slao drugim djevojkama", rekao je neimenovani izvor, te je dodao:

"Ona zna ko su te dvije djevojke. Jedna radi kao PR u Londonu, za jednog vrhunskog nogometaša, dok je druga model. Obje su mlade i veoma glamurozne", završio je neimenovani izvor.

Top Komentari

red devil mo
Trpa lik na terenu i van njega.
2 1
Penderinos
Kako izgleda prije bi rekao da je izgladnjavao
1 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi