Brat Ryana Giggsa govorio o uništenoj porodici: Niko od njih ne govori sa mnom, ja nemam veliku kuću

Ryan mu uništio brak

Brat Ryana Giggsa govorio o uništenoj porodici: Niko od njih ne govori sa mnom, ja nemam veliku kuću

M. Šljivak

Legenda Manchester Uniteda Ryan Giggs izazvao je pravi skandal kada se saznalo da je godinama spavao sa ženom njegovog rođenog brata Rhodrija.

Rhodri je konačno progovorio u javnosti o tome šta se dešavalo, a otkrio je i kako je njihova majka Lynne stala na Ryanovu stranu i da se njemu nije javila već osam godina.

"Stala je na njegovu stranu jer ja nisam imao 35 medalja, nisam igrao za Manchester United i nemam veliku kuću", rekao je Rhodri u jednom od podcasta.

Rhodri je za aferu njegovog brata i žene Natashe saznao preko novina.

"Saznao sam sve iz novina. Moja bivša supruga je dan ranije otišla na odmor sa djecom i isključila je telefon, tako da nisam odmah mogao razgovarati s njom. Sumnjao sam i prije da se tu nešto dešava. Međutim, roditelji sume uvjeravali da to nije tako".

Otkrio je i kada su se sumnje o prevari pojavile.

"Te noći sam se trebao naći s njom. Nije mi odgovarala na pozive, a kako sam znao da United organizuje zabavu, znao sam da ću je naći tamo. I zaista je bila. Tu su počele sumnje".

S njim nakon svega niko ne razgovara iako je on zapravo najveća žrtva prevare.

"Ona nikada nije nazvala da pita za dijete. Nije ga vidjela sedam ili osam godina, a živi milju od mene. Porodica ne razgovara sa mnom, ali su s Ryanom u normalnom odnosu. Svi su u Velsu, uživaju tamo", istakao je Rhodri.

Top Komentari

Manijak87
Kakvi bolesnici u p.m.! Izdrzi Rhodri.
10 0
makelele
Kakvi pagani, da Bog sacuva.
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najčitanije iz kategorije