Brutalno iskrena legenda: "Ne vežite se za cure, njih 70 posto vas vara sa saigračima"

Arenas iskren

Brutalno iskrena legenda: "Ne vežite se za cure, njih 70 posto vas vara sa saigračima"

Midhat Šljivak

Gilbert Arenas je svojevremeno bio jedan od najboljih strijelaca NBA lige, a pored sjajnih partija na parketu često je bio tema medija zbog aktivnosti van njega. Agent Zero imao je uvijek zanimljive stvavove, a sada je uputio iskren savjet mladim zvijezdama da se ne vežu tako lako za djevojke jer će njih 70 posto spavati s drugim košarkašima.

Gilbert Arenas odlučio je dati besplatan savjet mladim igračima koji dolaze u NBA ligu. Poručio im je javno da se ne vežu previše za djevojke s kojima su trenutno jer će ih većina spavati s drugim igračima.

Kao i uvijek Arenas je otvoreno pričao o dešavanjima u NBA ligi. Mladi igrači su uvijek na dnu lanca kada dolaze u najjaču ligu svijeta.

"70 posto vaših djevojaka će spavati s drugim NBA igračem dok izlaze s vama i to morate prežaliti. Uvedete je u svoj novi život i bez obzira da li ste prvi pik drafta, vi ste na dnu kada dolazite u ligu"

"Kada dolazite tu su igrači koje ste gledali i obožavali. Curry je u ligi, LeBron je u ligi, ona ih gleda, vidi Jaysona Tatuma, lako može doći do Ja Moranta, a vi idete na put. Ja Morant joj se javi porukom i to je to. Vjeruj brate moraš je pustiti", govori Arenas.

Oglasi

Agent Zero je ranije priznao da je namjerno zavodio djevojke svog nekadašnjeg saigrača Nicka Younga.

"Svaki put kada bih vidio da će se zaljubiti u laku žensku spavao bih s njom ili bih mu ogrebao auto. Seksao sam se s njegovim djevojkama samo kako bih mu poslao poruku. Ne, ne možeš s njom", otkrio je Arenas.

Gilbert Arenas je većinu NBA karijere proveo u Washington Wizardsima, a nastupao je još za Golden State Warriorse, Orlando Magic i Memphis Grizzliese. Karijeru je okončai u kineskim Shanghai Sharksima.

Trostruki All Star igrač karijeru je završio s prosjekom od 20.7 poena po meču.