Nedostatak akcije u krevetu okončava najpoznatiji brak svijeta
Foto - Instagram

Tom ne radi što treba

Nedostatak akcije u krevetu okončava najpoznatiji brak svijeta

Midhat Šljivak

Jedan od najslavnijih brakova u svijetu sporta između čuvenog igrača američkog fudbala Toma Bradyja i manekenke Gisele Bundchen mogao bi biti veoma brzo okončan.

O razvodu poznatog para priča se već nekoliko mjeseci. Navodno je sve već završeno i brak će završiti nakon 13 godina.

Za kraj braka se spominju brojni razlozi. Posljednji u nizu je da je Gisele odlučila da okonča sve zbog nedostatka akcije u krevetu.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CSHWCMtg4lu/[/instagram]

Tom je navodno često odbijao odnose s atraktivnom suprugom. On 24 sata prije utakmica nije želio imati drugu akciju i to je naljutilo prelijepu Gisele.

"Taj brak se raspada kao led. Gisele je jasno rekla kako želi više akcije od strane svog supruga", pišu američki mediji i dodaju:

Oglasi

"Produžetak karijere i malo aktivnosti u spavaćoj sobi doveli su do ovakve situacije. Obećao je da će se fokusirati na porodicu i brak, ali slagao je. To je sve razočaralo Gisele".

Brady se prošle godine povukao iz fudbala, ali je penzija trajala samo 40 dana i on je potom odlučio da se vrati na teren.

Iako mu je 45 godina Tom Brady nije spreman završiti karijeru, a to će mu na kraju očigledno donijeti razvod braka.

[instagram]https://www.instagram.com/p/CQBYQ8Tg6Nk/[/instagram]

Gisele već odavno živi sama s djecom. Tom očigledno više nije u njenim planovima i brak bi uskoro zvanično trebao biti okončan.

Par ima dvoje djece, a bogatstvo poznatog para procjenjuje se na 650 miliona dolara.

Top Komentari

stranputica
U čemu je problem? Žena hoće poslije toliko godina muža u krevetu sa sobom. A ne da pita da li poslije 7 dana lopatanja ima 5 minuta vremena za nju. i to u 45-toj godini. Život je jedan i život je prekratak da bi nekoga čekao godinama za 5 minuta njegovog vremena. Sretno joj bilo a i njemu. Uostalom pitanje je i šta je istina u ovoj priči....
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi