Glasnogovornica Crvene zvezde novim fotografijama ponovo zaludila javnost

Tatjana spremna za nastavak sezone

Glasnogovornica Crvene zvezde novim fotografijama ponovo zaludila javnost

E. Čaušević

Tatjana Šajković je glasnogovornica Crvene zvezde koja se našla u centru pažnje pred početak ove sezone.

Press konferencije Zvezde postale su svima itekako zanimljive zbog zanosne Tatjane. Ona je svojim bujnim dekolteom začarala mnoge, ali o svom privatnom životu ne voli baš previše da priča.

Ona već dugo radi u beogradskom klubu, a proslavila se kao voditeljica emisije Zvezda TV. Ipak, kada se počela pojavljivati na press konferencijama Zvezde postala je nevjerovatno popularna.

Tatjana je poručila da ne voli previše govoriti o privatnom životu i da to čuva za sebe. Nije ni ljubiteljica društvenih mreža, te baš rijetko možete vidjeti njene fotografije, a da nisu sa neke Zvezdine utakmice ili press konferencije.

No, prethodnih dana Tatjana se konačno oglasila, te je objavila nekoliko fotografija. U Srbiji se spremaju za nastavak sezone, a čini se da je i Tatjana spremna za nove izazove.

Mertcan Bulca on Twitter: "sdasdasda… "

CRVENO-BELA LEPOTICA Upoznajte Zvezdino zaštitno lice - clip.rs

Promo

Top Komentari

miki30
De malo više fotki od nje, j...š više Dilettu, Wandu i Georginu!
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi