Goetze i Schurrle se odlučili za neobičnu investiciju

Dugogodišnji prijatelji

Goetze i Schurrle se odlučili za neobičnu investiciju

A. Čaušević

Mario Goetze i Andre Schurrle su već dugo godina dobri prijatelji i sada su spremni za neobičnu zajedničku investiciju. 

Prema izvještajima iz Njemačke bivši svjetski prvaci s Elfom su se odlučili da investriaju u kompaniju Sanity koja se bavi proizvodnjom legalnog kanabisa.

Glasnogovornik ove kompanije je potvrdio da su pregovori u toku. Interesantno Goteze i Schurrle nisu jedini koji planiraju investirati.

Novac namjerava uložiti i Dennis Aogo, koji je cijelu karijeru proveo igrajući u Bundesligi, a jedno vrijeme je bio i član reprezentacije Njemačke.

Prema dosadašnjim informacijama investitori bi trebali uložiti cifru od oko 22 miliona eura.

Promo

Top Komentari

Zulfikar
Neobican vama levatima koji mislite tako dok u naprednim zemljama koji su to fino regulisali to jedan od najunosnijih poslova. Mnogi investitori su zgrnuli stotine miliona dolara profita i to za relativno kratak period od par godina.
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi