Najljepši kraj godine za reprezentativca BiH - Rekla je "da"

Veznjak se zaručio

Najljepši kraj godine za reprezentativca BiH - Rekla je "da"

Eldar Ganibegović

Kraj je godine, vrijeme je praznika, a kraj 2023. godine po jako lijepom će pamtiti jedan bh. reprezentativac.

Još jedan reprezentativac Bosne i Hercegovine uskoro će stati na ludi kamen, jasno je to nakon njegovog današnjeg Instagram storyja.

Naime, Gojko Cimirot objavio je fotografiju svoje djevojke Dajane na kojoj s osmijehom pozira s prstenom na ruci.

Označio ju je i napisao samo "da" uz emoji zaručničkog prstena. Pogledajte.

Story Gojka Cimirota.

Možemo im samo poželjeti sreću i uspjeh na svakom životnom polju. 

Gojko Cimirot u Saudijskoj Arabiji

Podsjetimo, Gojko Cimirot je ljetos kao slobodan igrač napustio belgijski Standard i otišao u Saudijsku Arabiju gdje igra za Al Feihu.

Oglasi

Naš veznjak tako je nakon osam godina igrača u Grčkoj i Belgiji odlučio napustiti Evropu, a do sada je u ligi Saudijske Arabije na 18 nastupa upisao tri asistencije.

Ugovor ima do juna 2025. godine, a ako ovako nastavi, nema sumnje da će mu biti ponuđen novi i bolji, te da će na sebe skrenuti i pažnju drugih klubova.

Za reprezentaciju Bosne i Hercegovine do sada je nastupio 47 puta, a bio je u novembru i kapiten u odsustvu Džeke, Pjanića, Šehića i Krunića.

Osim što će, vjerovatno 2024. godine, stati na ludi kamen, možemo mu poželjeti i da s reprezentacijom Bosne i Hercegovine zaigra na Evropskom prvenstvu u Njemačkoj. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti