Gospođa Lewandowski objavila dvije slike stražnjice: Postavila si je samo jedan cilj...

Želi da oblikuje stražnjicu i dotjera figuru

Gospođa Lewandowski objavila dvije slike stražnjice: Postavila si je samo jedan cilj...

Edmir Škorić

Anna Lewandowska zna kako se vratiti u formu nakon porođaja.

Fitnes treneri najbolje znaju kako dotjerati tijelo do savršenstva i kako ono reaguje u svim fazama, ali to ni Anni, supruzi Bayernovog napadača Roberta Lewandowskog, nije bilo jednostavno, iako se dugi niz godina bavi s fitnesom i drugima pomaže da usavrše vlastito tijelo.

Čak ni ona nije čudotvorac, mada je na Instagramu objavila fotografiju kojom najavljuje svoj naredeni cilj.

Anna, koja s Robertom ima dvoje djece, nakon devetomjesečne trudnoće teško prihvata izgled svog tijela, pa sprema borbu za povratak u punu formu i vraćanje figure koja je godinama krasi.

Na Instagram storyju objavila je prilično neobičnu fotografiju sa dva izgleda vlastite stražnjice. Ona kaže da to treba da joj posluži kao motivacija da krene sa žestokim treniranjem i vraćanjem svog tijela u najbolje stanje.

Top Komentari

Penderinos
Ovaj portal je postao pornocentar
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi