Gotovo je: Ako je slutiti po Instagramu, bivši bh. reprezentativac je rastavio Duška i Jelenu

Jesu li došli do kraja?

Gotovo je: Ako je slutiti po Instagramu, bivši bh. reprezentativac je rastavio Duška i Jelenu

E. Škorić

Nema nekih zvaničnih informacija, ali čini se da je nedavni skandal sa bh. reprezentativem koštao braka Jelenu Karleušu.

Početkom godine je izbio skandal između defanzivca bh. reprezentacije i Anderlechta te srbijanske pjevačice Jelene Karleuše. Nakon što je danima trajao "obračun" putem društvenih nreža, javnost je vidjela i što treba i što ne treba.

Najteže je sasvim sigurno bilo Jeleninom suprugu Dušu Tošiću, kojem je očito sve to teško palo, a sada su, čini se, on i Jelena razdvojeni.

On je svoju suprugu Jelenu otpisao sa društvene mreže Instagram. Među 317 pratioca koliko ima Duško, nema Jelene.

Srbijanski mediji smatraju da bi to mogao da bude jedan od dokaza o okončanom braku Jelene i Duška, a iza svega naravno stoji bh. reprezentativac.

Bivši bh. reprezentativac došao u Beograd na početak suđenja, a Jelena Karleuša se nije pojavila

Na društvenim mrežama su se pojavile eksplicitne fotografije srbijanske pjevačice i tvrdnje da je ona imala aferu sa igrača s brojem šest. Karleuša je sve to demantovala i čak vrijeđala bivšeg bh. reprezentativca zbog čega ju je on tužio.

Bh. fudbaler je prije 20-al dana doputovao u Beograd i pojavio se na prvom ročištu jer je tužio Karleušu za povredu ugleda i časti. Prisutnim novinarima nije želio davati izjave.

S druge strane, Karleuša se nije pojavila na ročištu, a njegov advokatski tim je otkrio da je novo ročište zakazano za 22. april. Poručii su da ne znaju da li će se ova pjevačica pojaviti tada.

Njen advokat je izjavio da je ona opravdala svoj izostanak zbog nedavne smrti majke, te da je dostavila smrtovnicu.

Promo

Top Komentari

Benjamingst
Nebitno vise
3 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi