Ljubio je Mariju Šarapovu i Nicole Scherzinger, a zaručio rusku bogatašicu

Dimitrov se ženi

Ljubio je Mariju Šarapovu i Nicole Scherzinger, a zaručio rusku bogatašicu

Edmir Škorić

Bugarski teniser Grigor Dimitrov poznat je kao muškarac koji je bio sa nekim najljepšim ženama svijeta.

Dimitrov je svojevremeno imao veze sa glumicom Nicole Scherzinger i ruskim teniskim anđelom Marijom Šarapovom, ali sada je na pragu da oženi Lolitu Osmanovu, koja se pohvalila prstenom i zarukama i koja dolazi iz jako bogate porodice.

Prošle godine su novinari uočili da pokraj Dimitrova na tribinama tokom turnira u Beču sjedi djevojka, za koju su kasnije ustanovili da se radi o 25-godišnjoj kćerki ruskog biznismena i oligarha Eldara Osmanova, koji je suvlasnik holdnga Mezhregionsoyenergo.

Lolita je izvršna direktorica Luxury International Magazina, a nekada je bila kratkotrajno udana za Gaspara Avdolyana. Vjenčali su se na vjenčanju vrijednim 10 miliona dolara u LA Dolby Theatreu, gdje se održavaju Oskari.

Da Dimitrov zaista planira da oženi ovu djevojku, najbolje pokazuje da ju je sa sobom odveo kod kuće u Bugarsku, nakon čega je otputovao u Švicarsku gdje će ove sedmice igrati na ATP turniru iz serije 250 na šljaci u Ženevi.

Oglasi

[instagram]https://www.instagram.com/p/CE4enJanggo/[/instagram]

Top Komentari

Husrefbeg22
Eldar Osmanov otac lolite jeste iz Ruske federacije ali nije etnicki Rus vec je vjerovatno Tatar ili Turkmen ili
2 4

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi