Dimitrov je odlučio zadati udarac bivšoj djevojci, ali nije očekivao oštar odgovor koji je stigao

Pukla veza, a onda...

Dimitrov je odlučio zadati udarac bivšoj djevojci, ali nije očekivao oštar odgovor koji je stigao

Haris Zilić

Bugarski teniser Grigor Dimitrov često je van terena dolazi u centar pažnje zbog svog burnog ljubavnog života. Bio je u vezi sa Mariom Sharapovom, Nicole Scherzinger, Lolitom Osmanovom, povezivao se i sa Serenom Williams, a nova djevojka je glumica Madalina Diana Ghenea.

Teniser iz Bugarske nije krio romansu sa djevojkom iz Rumunije, što su odmah mediji iskoristili za svoje naslovnice.

Glumica je nedavno pratila uživo njegove mečeve u Madridu i Rimu, a sada su objavili nekoliko fotografijama na kojima su zagrljeni, dok je slavni teniser bio bez majice.

Međutim pojedini mediji pišu da Dimitrov to sve radi kako bi zadao udarac bivšoj djevojci Loliti Osmanovoj koja ga je navodno prevarila tokom njihove veze.

Oglasi

No, Dimitrov nije ni slutio da Lolita sprema kontra udarac u kojem je dokazala da je vrlo brzo zaboravila Dimitrova, a bugarskom teniseru se to sigurno neće dopasti.

"Otrovne ljude ostavite iza sebe. Da su ti ljudi bili prekrasni, ne bi bili do prošlosti", oštro je odgovorila Lolita na jednu objavu oko Dimitrova i nove djevojke.

[instagram]https://www.instagram.com/p/Cp2nxVlNgAK/[/instagram]

Ovim potezom je dokazala da svako ide svojim putem, a Osmanova je navodno uhvaćena i u društvu sa novim dečkom i okrenula je novu stranicu života.

Očigledno plan oko ljubomore nije uspio Dimitrovu i sve je palo u vodu.

Grigor Dimitrov zauzima 33. mjesto na ATP listi, no bilo je trenutaka kada je bio i treći na svjetskoj listi tenisera.