Najveći zavodnik među sportistima bacio na koljena i bivšu Leonarda DiCapria, procurile fotografije

Bugarin "ulovio" Rumunku

Najveći zavodnik među sportistima bacio na koljena i bivšu Leonarda DiCapria, procurile fotografije

E. Škorić

Cristiano Ronaldo je među najpopularnijim sportistima, ali i najprivlačnijim, pa je mogao da bira sa kojom ženom da spava i sa kojom da bude, ali Portugalac nije jedini koji ima tu moć i privilegiju.

Postoje vrste muškaraca na koje žene uglavnom brzo padaju. Jedan od njih je i Grigor Dimitrov, bugarski teniser koji je u prošlosti ljubio najljepše žene svijeta, a odnedavno je u vezi sa jednom.

Rumunska glumica i model Madalina Diana Ghenea je ponovo na naslovnicama tabloida širom Evrope jer se našla u zagrljaju slavnog Bugarina, koji pored teniskih kvaliteta posjeduje i nevjerovatne sposobnosti da osvaja ženska srca. Neka od njih je i lomio...

Već duže vrijeme mediji na Istoku pišu o vezi Ghenee i Dimitrova, a čini se da ni oni više ništa ne skrivaju. Glumica je nedavno pratila uživo njegove mečeve u Madridu i Rimu, a sada su objavili nekoliko fotografijama na kojima su zagrljeni, dok je slavni teniser bio bez majice.

Grigor Dimitrov je pravi osvajač i često je opisivan kao "najseksi muškarac u tenisu". Bugarski sportista iza sebe ima nekoliko veza sa slavnim osobama, a pisalo se da je imao afere s Marijom Sharapovom, Serenom Williams i Nicole Scherzinger.

Oglasi

Posljednja žena u srcu Grigora Dimitrova bila je kći ruskog oligarha Lolita Osmanova. Grigor se već dugo nije pojavljivao u Lolitinu društvu, a sada je postalo jasno da ljubi jednu od najzgodnijih žena u ovom dijelu Evrope.

Što se tiče Madaline Ghenee, ona ima bogat dosje kada je riječ o vezama sa zvijezdama. Svojevremeno se pisalo da je čak u vezi sa Leonardom Di Capriom, a bila je povezana i sa bivšim igračem Rome Nicolom Zaniolom. Ona pak ne želi previše da govori o tome.

“Neko vrijeme mi je bilo jako teško, ali onda sam uspjela pronaći način da stvari funkcioniraju za mene. Naučila sam svoj privatni život držati što intimnijim”, rekla je Ghenea, a prenosi Golssip.

Oglasi

Grigor Dimitrov zauzima 33. mjesto na ATP listi, no bilo je trenutaka kada je bio i treći na svjetskoj listi tenisera.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi