Guardiola se na pressici pohvalio predmetom skupljim od milion eura

"Skromni" menadžer Manchester Cityja

Guardiola se na pressici pohvalio predmetom skupljim od milion eura

A. Čaušević

Šta je to što je zajedničko za Gerarda Piquea, Cristiana Ronalda, Neymara i mnoge druge fudbalske zvijezde? Nikada nisu krilu da su opčinjeni dobrim ručnim satovima.

S obzirom na svoju popularnost često nastoje da oko svog zgloba nose ekskluzivne modele. Pep Guardiola je posljednji koji se pridružio listi "modela".

Guardiola se na jednoj od prethodnih pressica pojavio sa luksznim satom švicarskog brenda Richard Mille. Nosio je sat naziva "RM 27-01 Rafael Nadal".

Taj sat je proizveden u svega 50 primjeraka i kada su bili na prodaji koštali su po 800.000 eura.

Trenutna vrijednost sata koji je svojevremeno bio najlakši na svijetu iznosi i do vrtoglavih 1.5 milioan eura.

Težina sata "RM 27-01 Rafael Nadal" koji je proizveden od titanijuma iznosi svega 13 grama, računajući i narukvicu 20 grama.

Slikovni rezultat za rm 27-01 rafael nadal

Inače, Nadal sve svoje mečeve igra s ovim satom na ruci, a trenutno nosi treću generaciju pod nazivom "RN 27-03"

Zaprati Manchester City, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Manchester City Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

gaziiiiJAaaa
IZBRISAT ce Causevic komentare kad stavi na papir koliko je SAT TEZAK..Mozda je los NOVINAR, ali je zato UZASAN MATEMATICAR..
3 1
Kiss
preseravanje,ništa više
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi