Pep ostao sam: Guardiolina supruga se vratila u Barcelonu

Cristina u Kataloniji

Pep ostao sam: Guardiolina supruga se vratila u Barcelonu

E. Škorić

Pep Guardiola više ne živi zajedno sa suprugom u Manchesteru.

Ne, ne radi se o nikakvoj svađi niti razvodu braka, jednostavno shvatili su oboje da jedno mora biti u Barceloni zbog posla. Stoga se Cristina odlučila vratiti u Kataloniju.

Ona je uspješna vlasnica modne kompanije i posljednje tri godine uglavnom živi na relaciji Manchester - Barcelona, ali sada je odlučila da stanuje u Španiji.

Plan je da neko vrijeme provede u Barceloni prije nego se vrati u Manchester gdje s Pepom ima uksuzni stan u centru grada.

S njom će put Barcelone i jedno dijete, a dvoje će ostati kod Pepa, koji želi da osvoji novi titulu sa Cityjem.

Za 48-godišnjaka je ovo četvrta sezona u engleskom klubu ii ma ugovor do 2022. godine.

Inače, žena bivšeg trenera Barcelone poznata je kao modna ikona koja, međutim, ne voli biti u fokusu medija i rijetko daje intervjue. Pep zauzvrat se smatra jednim od najelegantnijih trenera i najboljeg ukusa kada je u pitanju odijevanje, što i ne čudi što kod kuće ima ljubavnicu mode.

Par se upoznao kada je Cristina radila u ekskluzivnom butiku koji je njezina porodica imala u Barceloni, u to je vrijeme Pep bio igrač Barçe i posjetio je trgovinu nakon što su je pitali da se bavi modelom poznatog dizajnera Antonija Miroa.

Godinama kasnije postali su muž i žena nakon što su se vjenčali 2014. godine, a imaju i troje djece: Marius, Mariu i Valentinu.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi