Transeksualka objavila da je u vezi s Maurom Icardijem: "Opet se viđamo"

Guendalina opet skrenula pozornost na sebe

Transeksualka objavila da je u vezi s Maurom Icardijem: "Opet se viđamo"

E. Škorić

Guendalina Rodriguez se prije nekoliko godina povezivala sa Maurom Icardijem i tvrdila je da su spavali zajedno, a sada je poručila da su ponovo u vezi, iako naravno nema potvrde za takvo što.

Mauro Icardi (29 prekinuo je nedavno sa Wandom Narom (36), ženom koja mu je rodila dvije kćerke i koja se brinula o njegovoj karijeri. Veza slavnog argentinskog para se neuspješno okončala krajem ove godine.

Iako su zajedno otišli na mali odmor na Maldive kako bi učvrstili vezu, nedugo nakon toga postalo je jasno da je između njih gotovo.

Nakon što je Mauro prešao u turski Galatasaray, njih dvoje su putovali u Argentinu, ali odvojeno. Tamo je Wanda boravila u društvu argentinskog repera L-Gantea s kojim se 'spetljala', a u međuvremenu je i Mauro tražio nešto za sebe.

Prema pisanju novinara Marce, Icardi nije gubio vrijeme nakon što je prekinuo vezu sa ženom koja mu je podarila dvije djevojčice i odlučio si je dati još jednu priliku s Guendalinom Rodriguez, transseksualnom eskort djevojkom koja mu je postala ljubavnica u novembru 2021. godine.

Kroz Instagram storyje želi da dokaže da je u vezi sa slavnim argentinskim napadačem

Guendalina Rodriguez je bila ta koja je objavila da je obnovila svoju vezu s Maurom putem objave na Instagramu: "S velikom radošću objavljujem da se Mauro i ja ponovno viđamo i uskoro ću biti s njim. Ljubav može sve", napisala je transseksualka na društvenim mrežama.

Postoji mogućnost da je njen cilj bio da privuče pozornost i dodatno si poveća popularnost, a nije zaista isključeno da je ona nova djevojka Maura Icardija.

Guendalina je prije nekoliko godina tvrdila da je spavala s Maurom, te da ga je u tim momentima na mobitel zvala Wanda.

Maurova i Wandina sapunica dobija razne nastavke, ali treba sve uzeti s rezervom jer često ovakve stvari nisu provjerene i nemaju pečat vjerodostojnosti, no uglavnom se zaista ispostavi onako kako pišu strani mediji i novinari koji Maura i Wandu prate u stopu - što kroz društvene mreže, što špijunirajući ih dok žive svoje turublentne živote prepune afera.

Oglasi