Danonoćno opijanje zbog jedne žene: Radi nje je uništio druge, a sada uništava sebe

Život mu je od raja postao pakao

Danonoćno opijanje zbog jedne žene: Radi nje je uništio druge, a sada uništava sebe

A. Čaušević

Napustio je klub i otišao u rodnu zemlju kako bi bio bliže ženi koja ga je uništila, ali bez koje ne može da živi. Možda se smije, ali u sebi mu se plače. Bol liječi danonočnim opijanjem i ludim provodima.

Priča o ljubavi Wande Nare i Maura Icardija je dobro poznata. Icardi je preteo Wandu svom prijatelju Maxiju Lopezu i do dok su bili u braku. Bio je lud i zaljubljen te spreman na sve da je dobije.

I uspio je. Wanda je postala njegova životna saputnica. Bilo je to uspona i padova, ali je djelovalo da ih niko i ništa ne može rastaviti. Međutim raj se pretvorio u pakao.

Za sve je kriv svakako Icardi koji je prevario dugogodišnju supruga. Wanda se umorila od raskidanja i pomirenja te je prije nekoliko mjeseci i definitivno odlučila da ostavi svojevremeno odličnog napadača.

Iako je bilo govora o mogućem pomirenju, od toga neće biti ništa. Wanda je u Argentini gdje uživa u romansi L-Ganteom, argentinskim pjevačem koji je 14 godina mlađi od poznate influenserke.

Wanda je i definitivno digla ruke od Icardija koji spas traži u alkoholu. Prije nekoliko godina je zbog nje uništio druge, a sada zbog nje uništava sam sebe.

Oglasi

Vijesti iz Argentine govore da je Icardi stigao u Buenos Aires gdje se danonoćno provodi u društvu bliskih prijatelja te da navodno čašu alkohola ne ispušta iz ruku.

Internetom je počela i kružiti fotografija na kojoj se Icardi smije, ali je i više nego očita tuga u njegovim očima.

Icardi u društvu prijatelja na jednom od ludih provoda 

Iskusni napadač je odlučio ostati u Buenos Airesu čak do 23. augusta kada će se vratiti u Istanbul i priključiti treninzima Galatasaraya.

Da stvar bude bolnija po Icardija, Wanda je odlučila da njihove kćerkice Francesca i Isabella ostanu sa majkom u Argentini pa je pitanje kada će bivši golgeter PSG-a i Intera uopšte i vidjeti.

Mauro i Wanda su bili u braku devet godina i imaju dvoje djece. Ona ga je svojevremeno zastupala i radila na njegovim transferima, ali i taj poslovni odnos je pukao. Iz ranijeg braka sa Maxijem Lopezom Argentinka ima još trojicu sinova.

Top Komentari

Yebali vas icardi i nara,ko ovo čita i kakva je ovo sportska vijest
0 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti