Wanda će Mauru Icardiju uzeti crno ispod nokta - Cifra s kojom odlazi je nestvarna
Brak poznatog para doša je do kraja, a Wanda je naplatila sve što je mogla od bivšeg supruga (Foto: Instagram)

Razvod pri kraju

Wanda će Mauru Icardiju uzeti crno ispod nokta - Cifra s kojom odlazi je nestvarna

M. Šljivak

Razvod Wande Nare i Maura Icardija stigao je u završnu fazu, a argentinska manekenka će iz osmogodišnje veze s napadačem izaći mnogo bogatija nego što je to bila pred vjenčanje 2014. godine.

Wanda i Mauro Icardi već godinama unazad pune stranice žute štampe, a nakon brojnih špekulacija razvod je konačno došao do kraja.

Argentinska manekenka je advokatici Ana Rosenfeld dala punomoć da završi sve oko okončanja braka, a prema navodima argentinskih medija ova 36-godišnjakinja će dobiti većinu bogatstva.

Navodno, Wanda će dobiti čak 100 miliona dolara u novcu, nekretninama i luksuznim stvarima, a pored onog što je ona zaradila, uzela je pola od Maurove zarade.

"Wanda Nara ima namjeru da uzme pola onog što je Mauro Icardi zaradio kroz karijeru", rekao je novinar Estefi Berardi.

Oglasi

Također, par će morati da pregovara o kćerkama koje su stekli u braku. Izvjesno je da će one ostati s Wandom koja iz ranijeg braka s Maxijem Lopezom ima tri sina.

Wanda jednom fotografijom uništila Icardija: Napadač je u takvom stanju da ne zna za sebe

Mauro Icardi je pomislio kako je vratio Wandu u svoj zagrljaj nakon romantičnog putovanja na Maldive i nekoliko dana provedenih u Istanbulu sa djecom, međutim sve je to bila varka.

Čini se da je Wanda Nara nastavila svoju idilu s L-Ganteom, nakon posljednjih događaja u kojima su oboje učestvovali, uključujući "ludu" noć u noćnom klubu u Buenos Airesu.

Drugi veliki protagonist ove priče je Mauro Icardi. Argentinski fudbaler imao je nade da će ponovno osvojiti svoju dugogodišnju suprugu, međutim šanse da se to desi zapravo više ne postoji.

Naime, Wanda je tokom utakmice između Hrvatske i Argentine objavila fotografiju sa argeNtinskim pjevačem kako u društvu porodice prate utakmicu i tako na jasan način poručila Icardiju svoje planove za budućnost.

Sve to je dovelo da je Icardijevo sentimentalno stanje trenutno užasno. Novinar Juan Etchegoyen otkrio je da napadač Galatasaraya zbog Wande prolazi kroz jedan od najgorih emotivnih trenutaka u životu.

"Rekli su mi da Mauro tone sve dublje i dublje. On ne razumije u kojem je stadiju veza njegove bivše s L-Ganteom. Govorili su mi da je dobio nož u leđa i to je ono što trenutno osjeća", kazao je novinar.

Ovaj novinar je naglasio da je Mauro u procesu prihvatanja da je influenserica "zauvijek otišla iz njegovog života" i da ga to košta jako skupo: "Toliko je loše da su mi čak rekli da ne želi da čuje za bilo koga. On tuguje."

Oglasi