Džekina supruga se još jednom pohvalila zavidnom figurom

Slavni par uživa

Džekina supruga se još jednom pohvalila zavidnom figurom

O. Lekić

Edin Džeko zajedno sa svojom suprugom Amrom ljetni odmor provodi na hrvatskoj obali, tačnije u Dubrovniku.

Iako su iza nje tri porođaja, Amra Silajdžić-Džeko je jedna od onih žena koja se i pored toga može pohvaliti izuzetnom figurom.

Savršeno oblikovano tijelo ponajviše može zahvaliti svakodnevnom i predanom vježbanju, čime se često voli pohvaliti na svom Instagram profilu. Bivša bh. manekenka vrele ljetnje dane sa svojom porodicom provodi u Dubrovniku, odakle je novom fotografijom "počastila" svoje pratioce koji su imali samo riječi hvale na njen izgled.

Amra i Edin u sretnom su braku više od tri godine, a zajedno imaju kćerku Unu i sina Danija, dok je član porodice i Amrina kćerka Sofija iz njenog prvog braka.

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

If I love myself I love you. If I love you I love myself. ☝🏼💫 #quoteoftheday

Objavu dijeli Amra Džeko (@amra_silajdzic)

Top Komentari

konjnakvadrat
E ovo je zena, covjek ide u kurvaluk a ona ni mukaet, gleda svoja posla i brine se o djeci
3 0
Adnanos
Ne pojebe se stomak i gradja tijela tokom i poslije porodjaja vec ma znate vi i sami sta
0 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi