Hajrović: Supruga mi govori šta da obučem, ali na kraju uvijek sam odlučim

Dinamova 'osmica' o modi, automobilima, muzici...

Hajrović: Supruga mi govori šta da obučem, ali na kraju uvijek sam odlučim

Bh. internacionalac Izet Hajrović s mnogo uspjeha nastupa za Dinamo, s kojim će ove sezone igrati u grupnoj fazi Evropske lige iako je malo nedostajalo da Modri završe u Ligi prvaka.

Pored toga što je Hajrović hrvatskim novinarima interesantan zbog svojih golova, asistencija i fudbala općenito, više ga vole 'spopadati' brojnim pitanjima o njegovom najvećem hobiju - modi. Već mjesecima Hajrović nosi nadimak "modri mačak", a čini se da mu zaista nikada nije mrsko pričati na tu temu.

"Oduvijek sam volio modu. Išao sam gledati neke modne revije, ne neke velike i poznate, ali ove manje da. Uživao sam u tome, ali sam samo gledao i nikad nisam bio model na nekoj reviji. Iskreno, nisam nikada ni razmišljao o tome da budem model, uvijek sam htio biti fudbaler", započeo je Hajrović, te potom progovorio o svom stilu odijevanja koji je, barem za prostore Balkana, vrlo neobičan:

"Supruga Lejla me savjetuje šta da obučem, ali na kraju uvijek sam odlučim. Volim se lijepo oblačiti, ali ne kupujem baš svaki mjesec nove stvari. Kada mi se nešto svidi, onda se potrudim doći do toga a robu najčešće naručujem preko interneta. Onda kada imamo dva-tri slobodna dana, odem sa suprugom u Švicarsku, tačnije Cirih gdje obavimo dobar šoping".

Hajrović za sebe kaže kako je jednostan momak.

"Kad sam slobodan, najčešće odem sa suprugom do grada. Neka dobra večera i to je to, jednostavan sam".

A šta preferira od muzike?

"Od strane muzike hip-hop i R&B, a od domaće narodnu. Volim dobre narodnjake, Šabana Šaulića, pokojnog Sinana Sakića, ali daleko najdraži pjevač mi je Halid Bešlić. On je bez ikakve sumnje broj jedan. Nekad ga pustim u svlačionici i onda pjevam njegove pjesme. Uz njega se dobro opuštam, znam mu mnogo pjesama, ali nažalost, još nikad nisam bio na njegovom koncertu. To mi je velika želja, da čujem Halida uživo", poručio je Hajrović.

Hajrović je još istakao i da mu je Mercedes omiljeni automobil, te da ne zna ništa skuhati ali da obožava jesti ćevape, burek i sarmu.

Zaprati GNK Dinamo Zagreb, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
GNK Dinamo Zagreb Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

bebi
Jasno nam je da ti govori jer ne postoji degutantnija zena i bez stila kao tvoja, olicenje seljane i kiceraja, daj da nabacam na sebe da svi vide da imam, ali nuzno ne zna ni nositi najskuplje na sebi ... Je li ovaj usput postao modni guru jer samo tim povodom je na sportskom portalu, nekada je bio fudbaler haa ?
16 7
Saimai1316
Bog ti je dao pa imas dovoljno.al nazalost pameti nemas
15 3

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti