Ovu romantičnu stranu Izeta Hajrovića još nismo vidjeli

Čista romantika...

Ovu romantičnu stranu Izeta Hajrovića još nismo vidjeli

Bh. nogometaš Izet Hajrović odlučio je oduševiti svoju suprugu Lejlu i prirediti joj zanimljivo iznenađenje.

Izet i Lejla su se upoznali u Cirihu, već četiri i pol godine su u braku, a da njihova ljubav i dalje cvjeta može se vidjeti i po romantičnim iznenađima koje jedno drugom priređuju.

Tako je Izet sada odlučio da Lejli iznenadi po povratku iz New Yorka, gdje je posljednjih dana boravila, a u Zagrebu ju je dočekao buket s ružama i porukom. Naravno, to je kod Lejle izazvalo oduševljenje i romantičnim gestom svog supruga se 'pohvalila' i na Instagramu.

"Najbolji muž", napisala je, između ostalog, Lejla. 

Čista romantika...

Top Komentari

bebi
tako vam boga isusa i bude ne stavljajte ovu zenturacu odvratnu vise koga boli briga za nju , dajte nam amru bar nike odvratna ako je dosadna
16 1
mlacenica1
Ova ko da je sad u pekari odradila smjenu.
4 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi