Za cijenu ne pitajte: Hajrovićeva supruga pokazala kakav automobil vozi

Samo Mercedes...

Za cijenu ne pitajte: Hajrovićeva supruga pokazala kakav automobil vozi

O. Lekić

Supruga bh. nogometaša Izeta Hajrovića, Lejla Hajrović, prilično je marljiva kada je u pitanju objavljivanje fotografija na društvenim mrežama.

Ono što na svakoj plijeni pažnju jeste osebujan modni izričaj kojim je već "osvojila" Zagrepčane. Sklona je biranju upečatljivih, pomalo ekstravagantnih odjevnih komada, kao što je, primjerice, svjetlucava majica s potpisom kuće Gucci.

No, Lejla nije samo zaljubljenica u modu, već i u automobile. Na jednoj od fotografija koju je objavila mogao se vidjeti i automobil koji vozi, tačnije u pitanju je Mercedesov model G63 AMG čija se vrijednost procjenjuje na skoro 200.000 eura, što je, vjerovatno, samo dio voznog parka porodice Hajrović.

Ono što razlikuje Lejlu od većinu žena nogometaša je to što ne krade Bogu dane. Njezin otac već više od dvadeset godina u Švicarskoj ima firmu za transport, u kojoj se atraktivna brineta bavi administracijom i računovodstvom.

"Svi misle da supruge nogometaša sjede kući, lakiraju nokte, troše novac i kradu Bogu dane. I mi smo ljudi kao i svi ostali, s istim željama, snovima i problemima", rekla je nedavno Lejla.

Lejla i Izet su se inače upoznali u Cirihu, u kojem je naš nogometaš svojedobno igrao. U vezi su preko šest godina, od čega tri i pol u braku.

Top Komentari

Jaa
Ja ruzne trebe braco draga. Sta treba uradi sa usnama, moj ahajrovicu gdje su ti oci bile kad si na tu zabu naletio
50 1
Šaraf
Bas je simpatična... Ko bojler
33 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi