Hajrovićeva supruga objavila sliku iz sobe, svi gledaju prema dole: Papuče privukle svu pažnju

Papuče od 1.500 dolara

Hajrovićeva supruga objavila sliku iz sobe, svi gledaju prema dole: Papuče privukle svu pažnju

Izet i Lejla Hajrović već neko vrijeme su u centru pažnje balkanskih medija.

Popularnu verzviju bosanskih Beckhamovih mediji prate u stopu, a pomno se prati i Lejlin profil na Instagramu koji broji preko 140.000 pratilaca.

Lejla se na posljednjoj fotografiji, koja je objavljena prije dva dana, pohvalila novim kućnim papučama, koje vjerovali ili ne vrijede oko 1.500 dolara.

Dobro je poznato kako je Lejla velika zaljubljenica u markiranu garderobu, pa je zbog toga i kupila papuče Louis Vuitton.

Ona očigledno uživa da nosi stvari koje nema svako, a ove papuče su svakako pravi primjer toga. Treba dodati i to da ni bade mantil, koji je također na njoj, nije baš jeftin.

View this post on Instagram

Mornings in paris ✨ #tb

A post shared by LEYLA HAJROVIC (@leylahajrovic) on

Top Komentari

red devil mo
Jesu li papuce 1500 ili 150 000 dolara. Mislim da imate viska nula?
6 0
kreka
Dr.Olja
6 2

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi